Support » Plugin: s2member Secure File Browser » Browser management not working -seems jQuery problem

  • Resolved Jonas Lundman

    (@jonas-lundman)


    Hi,
    Just tested this plugin on clean twenty twelve install, s2member PRO version.

    First, when activate, a notice (yellow default) says unexpected characters sent in headers …

    Propably not enclosing ?> php tags in the end of your files. OR ?

    However, the big problem is BOROWSER -> Managing files

    A spinner shows up, and then the page dies blank. My script debub reports jQuery not defined, and then som undefined variables as a part of the first error issue.

    In the sourcecode, the jQuery ui is loaded.

    Any hints?

    http://wordpress.org/extend/plugins/s2member-secure-file-browser/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Potsky

    (@potsky)

    First, when activate, a notice (yellow default) says unexpected characters sent in headers …

    Propably not enclosing ?> php tags in the end of your files. OR ?

    I don’t thing so. Not enclosing php tags is deliberately done to avoid “header already sent” messages… I will try to reproduce this bug.

    However, the big problem is BOROWSER -> Managing files

    A spinner shows up, and then the page dies blank. My script debub reports jQuery not defined, and then som undefined variables as a part of the first error issue.

    In the sourcecode, the jQuery ui is loaded.

    Really strange, this bug was fixed some month ago but it seems there is a problem again !

    Could you contact me at https://www.potsky.com/contact/ to give me dashboard access please ?

    Hi, thanks for the fast reply!

    I currently cant grant access online to our dev server and customers project, but I can clone an install and send the access details, if needed.

    Would a copy of thye loaded source-code of the page work?

    To mention, all other functions and pages works fine, register of downloads etc etc.

    Thanks again for your support on this thread.

    Plugin Author Potsky

    (@potsky)

    Ok…

    I have installed a fresh 3.5.2 with the s2member Pro and the s2member_secure_file_browser plugins and it works. There is no javascript error or jquery load error.

    1. I suppose that you have installed the latest available version of the s2member_secure_file_browser plugin, isn’t it ? (version 0.4.10)

    2. Do you have some javascript error when browsing files in the dashboard menu ?

    Hi,
    I did a new install, english, with only twentytwelve, s2member pro and this latest plugin version, and the problem percists. However, the jQuery error didnt occur on this install, but the spinner stops and leave a blank page.

    Everything else like stats for the downloaded testfile works fine.

    The warning message unexpected 244 chars when activating the plugin is still there.

    I start to think
    – ajax breaks if whitespaces are being output in json call formats

    Or more likley:

    My install is in a subdir, not in a server root. The browsing directory might get broken. Other plugins have no problem reading this like backup systems or other secure file browsers plugins.

    Here is my path:
    W:/Servers/UniServer-00/www/wp-new/wp-content/plugins/s2member-files/

    For long time ago, I had an issue with a plugin, running on localhost using UniServer.

    What do ya reccon?

    Plugin Author Potsky

    (@potsky)

    Ok, it is a Windows server (I am really sorry 🙂 )

    1. There are some recommendations from s2member according to the s2member-files location on Windows. Have you put files in W:/Servers/UniServer-00/www/wp-new/wp-content/plugins/s2member-files/app-data/ ?

    2. Do you have some interesting apache server error logs ?

    3. If it does not fix the problem, 2 solutions :
    3.1 – I have to install a VM with Windows and UniServer to try to reproduce the problem (I have a VM today with WAMP and it works)
    3.2 – You forward a HTTP port from your public IP to your local dev server to let me investigate.

    HI again.
    Im not shure what you mean with Windows server. Im running on a USB hardrive with the drive letter W. UniServer,PHP, Apache. No IIS or ASP or NET. No Windows 2000 stuff. Just a LAMP on my windows XP OS.

    Note, The s2member download works, and your plugin is logging the downloads/ tracking everytying ok.

    There is no need for a “app_data” folder and I cant find any docs about it.

    Its just the browser that not working.

    Im soon (few days) gonna go live with a small site and see what happens in a new enviroment. Im still wondering if there is a root dir backslash problem.

    Plugin Author Potsky

    (@potsky)

    Hi Jonas,

    sorry for the answer 2 months later, I’ve not seen your reply !

    On Windows, 2 solutions :
    – you have to create a “app_data” directory in the s2member_files
    – or you can add in the wp-config.php wordpress file the path of your directory with this line :

    define( 'PSK_S2MSFB_S2MEMBER_FILES_FOLDER' , 'W:/Servers/UniServer-00/www/wp-new/wp-content/plugins/s2member-files/');

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Browser management not working -seems jQuery problem’ is closed to new replies.