Support » Plugin: TinyMCE Custom Styles » breaking visual editor

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Tim Reeves

    (@tim-reeves)

    Hi @nisimjoseph,

    sorry to hear it did’nt work for you. I suspect a compatibilty issue here – please answer if you have any other plugins loaded which try to configure TinyMCE in any way. State which and I’ll try to get round to having a look.

    I’m just about to release a new update, which has concentrated on improving the settings page (a lot). However, the stored data structures and how they are applied to TinyMCE is untouched, so I hardly expect it will solve your problem.

    Would you happen to be in a position to do any debugging to help me solve the problem? As I noted in the description, I did not write this plugin originally, and am still not completely conversant with all it does.

    As two other reviews have noted, this really is an important link between TinyMCE and WordPress, which is why I forked it as the original author had obviously abandoned it. But I’m (a) pushing 62, and (b) have a lot of other things to do, so any help / translating / co-authoring would be really VERY much appreciated – I did the fork because it felt like it wanted to be done, for the community, not out of boredom…

    Cheers,

    Tim Reeves

    hi,

    thank you for answering.
    the plugin worked great in 4.5.0 and just break in 4.5.3.
    I tested it in clear install with TinyMCE Advanced and without it.
    when I remove Custom Button plugin the issue solved.

    Plugin Author Tim Reeves

    (@tim-reeves)

    Hi there,

    thanks for getting back to me. I’m running the previous plugin version on a customer website with 4.5.3, and have just developed the coming update on a sandbox site, also with 4.5.3. So I’m a bit puzzled as to what your problem can be.

    The original author gave some useful tips on the FAQ tab of the plugin details – have you checked them out?

    Have you tried TinyMCE Custom Styles with all other plugins deactivated? Which Theme are you using?

    Failing all that, I’ll be providing the plugin update in the next hour or so, and it will no longer generate any PHP notices or warnings, perhaps that may help.

    Thanks for your help!

    Tim

    yes, i tried also TinyMCE Custom Styles. it not working as well.
    my be the issue is with MultiSite on 4.5.3 ?

    Plugin Author Tim Reeves

    (@tim-reeves)

    Ah yes, now that very well may be – I have never used MultiSite so have no experience / no sandbox to test with.

    I’ll put it on the TODO list. Thanks for the tip!

    Tim

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘breaking visual editor’ is closed to new replies.