WordPress.org

Support

Support » Multisite » [Resolved] Backend button is missing

[Resolved] Backend button is missing

  • wpnewplayer

    @wordpressnewplayer

    Hello,

    I installed WordPress on localhost and I followed everything that described on this page http://codex.wordpress.org/Create_A_Network

    After I add a new site, I couldn’t find the Backend button under the new site. I got
    Edit | Dashboard | Deactivate | Archive | Spam | Delete | Visit
    but the backend button is missing.

    How can I fix this issue?

    Regards,

    J.L

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • top right of dashboard there is a “network admin” link if that is what you need

    each individual site has it’s own dashboard

    wpnewplayer

    @wordpressnewplayer

    I’m using the network admin account, but I still could not find that “backend” button.

    Actually, I try to setup a new site with an existing theme. I upload several themes and enabled them all, but when I go to sites->edit->Themes, I didn’t see any of them. So I guess I should go to Backend, but there’s no backend button here.

    Andrea Rennick

    @andrea_r

    Customer Care at Copyblogger Media and Studiopress

    backed = dashboard.

    to get to the backend, or admin area of each sub site, you visit the “dashboard” link.

    wpnewplayer

    @wordpressnewplayer

    Thank you!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Backend button is missing’ is closed to new replies.
Skip to toolbar