Support » Plugin: Network Posts Extended » Autodraft posts showing

  • Resolved aunrea

    (@aunrea)


    I am having trouble with autodraft posts showing up in my feed. There is no post called that. Also posts from a blog not included are being included.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    Hi Aunrea;
    Thanks for the info I’m getting them also. Working on a fix. For now you can use the Advanced Database Cleaner to clear out the auto posts.

    Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    Could you please copy your shortcode here?

    [netsposts include_blog="1,2,16,26,28" titles_only="false" thumbnail="true" size="feedimage" image_class="feed-image" filter_excerpt="true" auto_excerpt="true" excerpt_length="20" prev_next="true" paginate="true" list="5" include_link_title="true" meta_info="true" link_open_new_window="true" wrap_start="<p></p><article>" wrap_end="</article><p>" wrap_title_start="</p><h3>" wrap_title_end="</h3><p>" date_format="j F Y" use_layout="inline" prev="" next=""]

    Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    Hi @aunrea;
    I fixed the auto post issue but will release the next update when I’m done with the taxonomy problem. Should be within the next two days. Thanks for your patience.

    Plugin Author johnzenausa

    (@johnzenausa)

    Try the latest update and see if it resolves your issue.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.