Support » Plugin: WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery » Another Watermark Issue

  • Resolved michaeljb

    (@michaeljb)



    Hi There, just started using your plugin and all is great apart from the watermark.

    I have create a text version and i apply to my images ok and can see the watermark showing on the image when i view the image from the manage galleries section, but they do not show from the website.

    also is there a way to auto set the watermark to be added to images when uploading?

    thank you

    https://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • never mind, i fixed it myself

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @michaeljb – Thanks for following up!

    – Cais.

    Hello,
    how did you slve the problem with automatic watermark? I am looking for this. I want to add image watermark to every image that is uploaded via Nextgen Gallery.

    It is possible to do it with bulk operations inside gallery manager but I want the watermark on every image that I upload via Nextgen Gallery, so it would be very nice to be done automatically.

    Thank you

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @tom4s – There is no “automatic watermark” functionality … although you are welcome to share your thoughts and ideas on this as a Feature Request here: http://nextgen-gallery.com/feature-voting/

    Thanks!

    – Cais.

    @photocrati – can you tell us how to make it working? There are the functions that can do it.

    When I upload images, there must be some list of all images that I selected. Nextgen Gallery take all of them and make the appropriate sizes (thumbnails). So in thit piece of code we can append the code that is making the watermarks.
    It should be the same code that is doing it right now via BULK ACTIONS in GALLERY MANAGER.

    Can you advice us how to (and where) join (insert) the right code?

    Thank you a lot

    Plugin Author photocrati

    (@photocrati)

    @tom4s – Please start your own topic so we can try to help you with your specific issue on your specific site.

    See http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Where_To_Post

    Thanks!

    – Cais.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Another Watermark Issue’ is closed to new replies.