WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Twitget » [Resolved] All settings being reset to "A"

[Resolved] All settings being reset to "A"

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Boštjan Cigan

    @zerocool51

    Which version? Is is the latest one?

    Yep, downloaded it straight from the WP admin yesterday

    Same here. Except it’s not random but permanent. Had to remove the widget.
    Chrome, WP 3.5.0, Twitget downloaded today.
    I was tuning the output, so I made quite frequent updates in the last minutes before this started. Don’t know if that is useful to know or not 🙂

    Deactivated the plugin, activated it, started all over – works now.

    All settings being reset to “A”. I Deactivated the plugin, activated it again but showing A.Setting is automatically change after 2-3 minute, when i reinstall the plugin.Please help me.

    Plugin Author Boštjan Cigan

    @zerocool51

    Try 3.0, it should be fixed now.

    Cheers.

    M

    @tomaszenmancom

    I just updated to version 3.0 and I am still having this issue. Exact same issue as original poster with all fields being changed to A and all checkboxes being checked. Any ideas on how to fix this?

    (btw Except for this recent issue I’ve been very impressed by this plugin)

    Plugin Author Boštjan Cigan

    @zerocool51

    Hey Tomas,

    Is there any way you could give me a test WP installation on your server so that I could debug it there? With your Twitter data feed?

    I’ve found out that this occurs to some people, but never found out why exactly. I though I’ve eradicated this error, but looks like it’s still there.

    Cheers.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] All settings being reset to "A"’ is closed to new replies.
Skip to toolbar