WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] After install, add images button not working

[Resolved] After install, add images button not working

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author MatthewRuddy
    Participant

    @matthewruddy

    Hi Julie, that’s very odd. You’re the second person to report this, assuming the issue for the previous user is the same.

    If so, it could be related to the plugin scripts and styling not being loaded at all. I can have a look myself to confirm this if you would be willing to give me admin access to the site. My email is info@matthewruddy.com. I know this is a bit much to ask, but without being able to check for myself I’d be unsure how to fix it.

    julie.b973
    Participant

    @julieb973

    Sent

    julie.b973
    Participant

    @julieb973

    By the way, I took out the code for the slider and put up a static image on home page for now.

    Plugin Author MatthewRuddy
    Participant

    @matthewruddy

    Hey, haven’t received the email yet, might be taking a few minutes. All I need is Easing Slider to be activated 🙂

    julie.b973
    Participant

    @julieb973

    I just sent manually via my email

    Plugin Author MatthewRuddy
    Participant

    @matthewruddy

    Hey Julie, I’ve replied to you with what I’ve found. Get back to me when you can 🙂

    Plugin Author MatthewRuddy
    Participant

    @matthewruddy

    Hi again. The problem has finally been sorted, so going to mark this as resolved 🙂 Feel free to get back in contact if needed.

    Thanks once again for all of your help Julie! It’s greatly appreciated.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] After install, add images button not working’ is closed to new replies.