WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] 6.4.4.2 broken on 3.5.1.

[Resolved] 6.4.4.2 broken on 3.5.1.

  • DaveBurns
    Member

    @daveburns

    The following appears in my admin dashboard:

    There was an Analytics API service error 502: Error calling GET https://www.googleapis.com/analytics/v3/management/accounts/XXXXXXXX/webproperties/UA-XXXXXXXX-X/profiles: (502) Google

    The following appears in my Apache error log:

    PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 451.

    http://wordpress.org/extend/plugins/google-analyticator/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Video User Manuals
    Participant

    @videousermanuals

    Hi Dave,

    This is a Google API error:

    https://twitter.com/search?q=google%20502&src=typd

    Seems like really bad timing to launch the new version! Hopefully Google gets this fixed asap.

    DaveBurns
    Member

    @daveburns

    Hi, guys. But the error message in the admin dashboard shows that you called Google with a URL that doesn’t have the right Analytics Property ID (it shows /accounts/XXXXXXXX/webproperties/UA-XXXXXXXX-X/). Or am I confusing cause and effect?

    Also, why the PHP error?

    Yes me too 🙁 Well we will wait for Google to fix it then 🙂

    Question!

    Where can I add this :

    var pluginUrl =
    ‘//www.google-analytics.com/plugins/ga/inpage_linkid.js’;
    _gaq.push([‘_require’, ‘inpage_linkid’, pluginUrl]);

    I want to better track where the people click on my links on the blog.

    Thanks a lot!

    Video User Manuals
    Participant

    @videousermanuals

    Hi Guys,

    Can you please try it again. Our sites are back up and running again.

    If you can’t authenticate, please try resetting the plugin.

    Yes working!

    DaveBurns
    Member

    @daveburns

    All seems well. So much nicer with flot!

    Video User Manuals
    Participant

    @videousermanuals

    Great.

    Try adding that code to the Additional tracking code textbox.

    Thanks

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] 6.4.4.2 broken on 3.5.1.’ is closed to new replies.