WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] 404 error on question page

[Resolved] 404 error on question page

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author designwall
    Participant

    @designwall

    Hi marketingart,
    Please go to Settings > Permalink. Then just reset it.
    Regards

    marketingart
    Member

    @marketingart

    Hi, DesignWall,
    Thank u for replay, but I dont have Reset button on the Settings> permalink page

    Plugin Author designwall
    Participant

    @designwall

    It means that it should be “Save Changes” button at the bottom of the screen. Just hit the “Save Changes” button to re-save all settings and it will work well for you.
    Regards

    donnasticated
    Member

    @donnasticated

    i also have the same problem. Can you help me how to fix this?i tried to preview what i did but it brought me to this “question goes to 404 page”.

    stevenroddy
    Member

    @stevenroddy

    @donnasticated Just go to Settings -> Permalink -> Save Changes.

    You do not have to change anything just hit “Save Changes” and the 404 issue will be resolved.

    donnasticated
    Member

    @donnasticated

    Problem solved! thanks a lot Sir steven!

    Hi Donnasticated!!

    Can you tell me please how to resolve 404 problem i.e. how to set permalinks i have seen your post but not working.

    Please help me!!

    Thanks and Regards
    Abbas

    donnasticated
    Member

    @donnasticated

    @abbas Babru:

    Hello Friend!Last week, sir Steven send me how to resolved this issue. Go to your DashBoard,Look for your DW&QA CLICK IT.
    Just go to Settings -> Permalink -> Save Changes.
    You do not have to change anything just hit “Save Changes” and the 404 issue will be resolved.

    @donnasticated:

    Thanks for you help…

    patelsaurabh333
    Member

    @patelsaurabh333

    i did all these steps but it dont work on my site and goes to ERROR 404 – PAGE NOT FOUND help me asap.

    patelsaurabh333
    Member

    @patelsaurabh333

    ok …i solve it.but the next problem is theat when going to list of question .it display and after automatic load and then displays Sorry, but nothing matched your filter. You can ask question here .so what is the problem

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘[Resolved] 404 error on question page’ is closed to new replies.