WordPress.org

Plugin Forums

Simple Lightbox

The highly customizable lightbox for WordPress

Topic Posts Last Poster Freshness
Notice: Reporting Issues/Bugs 1 Archetyped
Stopping the sliding-down animation? 1 jdscomms 19 hours
[resolved] Question about when images load 4 jdscomms 19 hours
Simple Lightbox is not compatible with W3 Total Cache 1 shockviber 22 hours
[resolved] lightbox stopped working 3 macpheek 1 day
Lightbox doesn't work (anymore) on live environment 1 Beee 1 day
[resolved] Target certain css class? 9 Archetyped 1 day
[resolved] Doesn't work in WordPress 4.6 8 Archetyped 1 day
Settings panel is completely empty? 2 Archetyped 1 day
[resolved] Call to a member function add_theme_page() on null 4 Archetyped 4 days
[resolved] Add post title in lightbox 3 Archetyped 4 days
[resolved] Lightboxed image can't zoom in when viewport maximum-scale=1 3 Archetyped 4 days
[resolved] Simple Lightbox not working 3 Archetyped 4 days
Light box not working on mobile device 2 Archetyped 4 days
[resolved] Doesn't work in 4.5 8 Pierrick 1 week
Add functionality to another widget 5 Archetyped 1 week
[resolved] Simple Light box scrolling problem 2 Archetyped 1 week
[resolved] Dots navigation 4 Archetyped 1 week
[resolved] slb_activate() & ACF 7 soullighter 1 week
[resolved] Disable SLB on certain pages 2 Archetyped 2 weeks
[resolved] Custom animation 2 Archetyped 2 weeks
[resolved] Disable lightbox on mobile 2 Archetyped 2 weeks
[resolved] Pop up shoots down to bottom (or middle) of screen 4 Archetyped 3 weeks
[resolved] Compatible with SiteOrigin image widget? 2 Archetyped 3 weeks
[resolved] How do I launch slideshow from a single link in a widget? 7 Archetyped 3 weeks
[resolved] Link to parent post from within lightbox display? 2 Archetyped 1 month
[resolved] Code provided not working for ACF fields 2 yst14 2 months
[resolved] Disable image count 4 Archetyped 2 months
Simple Lightbox not working on Mobile after Minify by W3 Total Cache 5 keepact 2 months
[resolved] SLB stopped working on Live site, works on Staging 2 Archetyped 2 months
[resolved] SLB Not Working with CGI-fetched Image 6 Fahrenhe1t 2 months

You must log in to post.