WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Adminimize] no longer working? (6 posts)

  1. discostu
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello

    Was quite happily using this plugin until last week when I updated to an update version since then it has stopped working. Not sure if it's because I'm using custom roles (only 2 - admin and client) but all was good until I updated and then it stopped working. The previous version I had did not list the custom roles just the wordpress defaults but worked when I made changes to admin (all I need it for). Since the update it lists the 2 roles available but does not seem to action the changes.

    I have tried subsequent updates last few days neither has fixed the issue, sadly the version I was using which worked seems to not be available to download.

    Any ideas why this may have stopped working? or could I get a download of version 1.6.1 (I think).

    Would appreciate any help people could offer.....thanks in advance.

    http://wordpress.org/extend/plugins/adminimize/

  2. Frank
    Member
    Posted 4 years ago #

    maybe you can delete the options in the database or over the unsinstall option on the option-page of the plugin?

  3. discostu
    Member
    Posted 4 years ago #

    yes have tried both but no luck! :(

  4. discostu
    Member
    Posted 4 years ago #

    do you have a version of 1.6.1 I could download and use?

  5. Frank
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yes, you can find older versions on the SVN/tags.

  6. Frank
    Member
    Posted 4 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags