WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Event-O-Matic
[resolved] Errors: "Missing argument 2 for wpdb::prepare()" (10 posts)

  1. robotor
    Member
    Posted 1 year ago #

    BTW: I'm getting this multiple times at the top of all of the event admin pages:

    "Missing argument 2 for wpdb::prepare()..." etc.

    FYI, I'm using WP3.5

    http://wordpress.org/extend/plugins/event-o-matic/

  2. Matthew
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Fixed in latest update.

  3. robotor
    Member
    Posted 1 year ago #

    FYI: I have plugin version 4.4 and see no update.

    Great plugin BTW!

  4. Matthew
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Check your updates. Version 4.5 already released.

  5. robotor
    Member
    Posted 1 year ago #

    Woohoo- it just appeared when I refreshed. Thank you!

  6. captiva
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have version 4.5 of Event-O-Matic but I still get that same error in WP3.5. Thoughts?

  7. captiva
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just to clarify, I am only seeing that error In the Event-O-Matic admin on the Events screen and the Users screen (twice there).

    Thanks

  8. Matthew
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Fixed in latest version.

  9. captiva
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using v4.5--is there a newer version?

  10. captiva
    Member
    Posted 1 year ago #

    Never mind--I found it for myself. Sorry.... and thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.