WordPress.org

Forums

WordPress 3.1 - Edit not working (4 posts)

  1. partyideapros
    Member
    Posted 4 years ago #

    First I want to say how much I love working with the constructor theme. Thank you! Here is the issue: Yesterday I updated to WordPress 3.1 and now I cannot update my pictures, links, or permalinks. I followed the directions on Troubleshooting WordPress 3.1 - Master List and as a last resort tried switching to the Twenty Ten theme to rule out any theme-specific problems. The edit function worked perfectly so the issue must be theme related. Do you plan on issuing any theme updates or is there a simple fix or code I can add. Please help!

  2. antonshevchuk
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,
    Moderators of wordpress repository have large amount of work, they can't to review new version of constructor (http://themes.trac.wordpress.org/ticket/2886).
    I'm not sure when they can to review new version for wp 3.1

  3. samo9789
    Member
    Posted 4 years ago #

    I had the same problem after updating to 3.1 and fixed it by renaming the file in wp-content/themes/constructor/js/jquery-ui.js to wp-content/themes/constructor/js/jquery-ui.bak. I do not know what features of the theme requested the presence of this file and I am aware this is a dirty temporary fix but at least I could post my article with images...

    Hope a real solution will come soon ;-)

  4. antonshevchuk
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,
    I uploaded new version to repository, waiting for review: http://themes.trac.wordpress.org/ticket/3119

    Please save your theme localy before update and read http://wordpress.org/support/topic/constructor-version-150

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic