WordPress.org

Forums

[resolved] White screen on new installation (11 posts)

  1. Andrew Chapman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I just got a white screen on new installation.

    I was thinking of letting it generate wp-config.php automatically, and when I went to /wp-admin/install.php it offered to create one for me, as expected. But when I saw that it said 'safer' to do it manually, I decided to do it that way.

    After I had created and uploaded wp-config.php, then I got the white screen when I tried to install.

    I changed WP_DEBUG from false to true, but still got the white screen.

    I am not sure how to see my database password on cpanel to double check it.

    I have done a few installations before without any problem. I have two other wordpress installations running OK on the same server.

    Would appreciate any help or advice,

    Andrew

  2. Jessy Marco
    Member
    Posted 1 year ago #

    1, Could you send me a link and if possible login details, I will figure out for you.
    2, Send a host link.
    3, Try remove completely wordpress with database and try from cPanel SimpleScript

  3. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @Jessy Marco: Please stop asking posters for their login details. We do not allow that kind of thing on these forums.

  4. Andrew Chapman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks, esmi, I thought that was rather peculiar. And thanks, Jessy, if you were genuinely trying to help.

    Andrew

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @Andrew Chapman: do you still have a problem with your new install?

  6. Andrew Chapman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, I was planning to start over again, including deleting the database at the server.

    Andrew

  7. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Before you do, try checking your site's error logs for messages. Your hosts should be able to help you accessing your site's error logs.

  8. Andrew Chapman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks, I will ask them. Andrew

  9. Jessy Marco
    Member
    Posted 1 year ago #

    @esmi: I am really apologizing for that. No problem. I just want to quickly solve the problem for that. [this content was moderated]

    @Andrew Chapman: If you are still in trouble, just let me know.

  10. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    These forums do not provide support via email and do not allow posters to solicit email contact either.

  11. Andrew Chapman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks, esmi, my hosts had a look at the logs, found a syntax problem in wp-config.php (they didn't say what) and sorted it out for me.

    Andrew

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic