Version 2.3 update leaves plugin deactivated (6 posts)

  1. lencw
    Posted 2 years ago #

    I have updated the plugin to version 2.3, and it is then inactive. This happens if I update when logged into each website, or update a number of sites at a time from the manager console I use.
    With many websites to manage, this means logging onto each website separately to activate.
    This is a major flaw in the update, can it be sorted WITHIN the same version number please?


  2. darrenbond
    Posted 2 years ago #

    I have exactly the same problem with v2.3 when using WPRemote to manage all my updates from one place.

    I've had to log in to each site to activate the plugin.

  3. regator99
    Posted 2 years ago #

    I noticed that it was deactivated as well, so I reactivated it on my four sites and seems to be OK for now but will check daily.

  4. ImprintEd
    Posted 2 years ago #

    I got this error when upgrading to 2.3

    The plugin backupwordpress/plugin.php has been deactivated due to an error: The plugin does not have a valid header.

  5. peopleinside
    Posted 2 years ago #

    Same problem, the plug in is deaactivate automatically by wordpress. I put ON again and after little time or day is deactived again.

  6. peopleinside
    Posted 2 years ago #

    please fix..

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • BackUpWordPress
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.