WordPress.org

Forums

Running WP on subdomain (10 posts)

  1. Woa
    Member
    Posted 9 years ago #

    WP installation was fine. Admin works as well. But what I click any link the main page of my site shows up. I guess problem can be fixed in .htaccess
    But all the time I get error. What is the problem?

    Website: http://www.allriga.com/latvianews/

    Thanks.

  2. Your permalinks don't appear to be working correctly. Check your .htaccess file and see if it has the correct permissions, then update your permalinks structure.

    The reason it's going to the main page of your site is because any "not found" URL appears to redirect to the main page.

  3. Woa
    Member
    Posted 9 years ago #

    My URIs are:
    http://www.allriga.com/latvianews

    I have coppied from somebody .htaccess file.

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^category/(.*)/(feed|rdf|rss|rss2|atom)/?$ /wp-feed.php?category_name=$1&feed=$2 [QSA]
    RewriteRule ^category/?(.*) /index.php?category_name=$1 [QSA]
    RewriteRule ^author/(.*)/(feed|rdf|rss|rss2|atom)/?$ /wp-feed.php?author_name=$1&feed=$2 [QSA]
    RewriteRule ^author/?(.*) /index.php?author_name=$1 [QSA]
    RewriteRule ^([_0-9a-z-]+).htm([0-9]+)?/?$ /index.php?name=$1&page=$2 [QSA]
    RewriteRule ^([_0-9a-z-]+).htm/(feed|rdf|rss|rss2|atom)/?$ /wp-feed.php?name=$1&feed=$2 [QSA]
    RewriteRule ^([_0-9a-z-]+).htm/trackback/?$ /wp-trackback.php?name=$1 [QSA]
    RewriteRule ^feed/?([_0-9a-z-]+)?/?$ /wp-feed.php?feed=$1 [QSA]
    RewriteRule ^comments/feed/?([_0-9a-z-]+)?/?$ /wp-feed.php?feed=$1&withcomments=1 [QSA]

    Could you tell what needs to be changed and how.

  4. optimisation
    Member
    Posted 9 years ago #

    That does not look like .htaccess file rules produced by WordPress 2.x. Copying from someone elses file is probably producing a conflict.

    WordPress can create the .htaccess rules for your permalink structure if it can write to the file, I suggest you check the permissions on the file and remove the code you inserted.

  5. Woa
    Member
    Posted 9 years ago #

    Could you post me your .htaccess

  6. optimisation
    Member
    Posted 9 years ago #

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

  7. Woa
    Member
    Posted 9 years ago #

    Pfff, I just don't get how can it be?! Why does it show my home page all the time?!

  8. Woa
    Member
    Posted 9 years ago #

    I've changed blog URL, it got better, but now I get an Error 404 - Not Found on the blog's main page

  9. Woa
    Member
    Posted 9 years ago #

    All done! Everything works fine! :)

  10. optimisation
    Member
    Posted 9 years ago #

    Your blog url is currently http://allriga.com/latvianews/ and not http://www.allriga.com/latvianews/ which is where your links point to.

    Looks like an issue in your hosting / wp install. You need to select one form of the url (either with www or not) and make everything consistent with this.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic