WordPress.org

Forums

Simple Fields
[resolved] Problems saving settings (5 posts)

  1. Svet666
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am having the problem of changing setting and after "Save" the settings just getting discarded. For example, I wanted to enable HTML for text area, but when I check it and click save, it is not saved, not checked.

    How can I solve this?
    Thank you!

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-fields/

  2. Pär Thernström
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Seems like a bug in the latest version. I will fix this in the next version.

    Thanks for spotting the bug.

  3. Svet666
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am glad I could assist the development :)

    Actually I am experiencing another very strange issue with the older version of this plugin. It is working great on all of the pages except for one where I am not able to save any values. I put them in, click update, page reloads and the fields are empty! I have not a slightest idea about it, have you ever heard of this?

  4. blakewatson
    Member
    Posted 2 years ago #

    Having the same problem.

  5. Pär Thernström
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Ok, new version available now. Test it and let me know if it works for you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Simple Fields
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.