WordPress.org

Forums

"Press This" not working - authentication issue? (11 posts)

  1. blueshift9
    Member
    Posted 7 years ago #

    When I go to use the Press This bookmarklet (the new version 2.6 one), it loads up as a 403 Forbidden. I'm assuming that its because its trying to access a file inside the wp-admin directory, the proper permissions are not being passed in as it doesn't ask to log you in. Anyone else having this problem or a solution?
    Thanks!

  2. miserychick
    Member
    Posted 6 years ago #

    almost the same problem, i get a 'service unavailable' message...

    Service Temporarily Unavailable

    The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

    Can't find documentation of any Press This errors anywhere. Has anyone come across this problem?

    my xmlrpc option is turned on.

    thanks!
    ann

  3. hsthompson
    Member
    Posted 6 years ago #

    I found that it was a problem with the URL generated including spaces and pipe characters at the end. For example:

    http://mysite.org/wp-admin/post-new.php?text=&popupurl=http%3A%2F%2Fwww.something.com&popuptitle=Some Title | With Spaces | And Pipes

    If you delete the stuff that has the pipes at the end, it seems to work.

    http://mysite.org/wp-admin/post-new.php?text=&popupurl=http%3A%2F%2Fwww.something.com&popuptitle=Some Title

  4. wschuller
    Member
    Posted 6 years ago #

    it's broken for me in 2.7.3

  5. zolliker
    Member
    Posted 6 years ago #

    Im having the same problem. I used to use it without any trouble, but from a week or so, it stopped working and now it sends me to a 404 error page within my site.

    Ive tried modifing the url, but does not seem to work.
    Ive re-installed and upgraded to latest version.

    Is it possible that hostgator changed its ini.php? Anyone here having the same problem?

  6. ieatgravel
    Member
    Posted 6 years ago #

    Zolliker,
    I'm having the same problem. I'm also using hostgator. Any luck?

  7. stevejohnson
    Member
    Posted 6 years ago #

    @Zolliker - 'a week or so' ago is when Hostgator upgraded its servers. This appears to be an issue caused by their implementation of mod_security after upgrade.

    I have a support ticket in with HG. We'll see what happens.

    For more info, see this thread http://wordpress.org/support/topic/207142

  8. jfox95
    Member
    Posted 6 years ago #

    any update on this. have same issue, also with hostgator

    I just submitted a ticket, will reply here when I get some info.

  9. greendavid
    Member
    Posted 6 years ago #

    Me, too, at Hostgator. Any help?

  10. zolliker
    Member
    Posted 6 years ago #

    Any news? Cant seem to get any response from Hostgator.

  11. Thomas McMahon
    Member
    Posted 6 years ago #

    It doesn't have to do with hosting. I'm getting the error on a different host. I think it has to do with pipes as @hsthompson said. WordPress need to fix this.

    To confirm, I used Safari's web inspector (also in Chrome) to edit the title and re-tried. Worked like a charm.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic