WordPress.org

Forums

Podpress: Error opening [url....] (4 posts)

  1. ClearConscious
    Member
    Posted 2 years ago #

    Currently getting an error with the podpress widget on our site http://www.theparanoidgamer.com

    The following error:

    error opening http://..........

    If you press the play button it comes up as undefined.

    Has anyone had a similar issue?

  2. ntm
    Member
    Posted 2 years ago #

    Does this problem still exist? I have tried to observe the problem myself but the episode 4 and 5 of the ParanoidGamer Podcast and Behind The Desk are working fine.

    Which browser did you use?

  3. ClearConscious
    Member
    Posted 2 years ago #

    I was using Firefox, also checked it in Chrome. This happened before and I fixed it trouble is I can't remember how to do it. The widget is the thing that doesn't work, the podcasts themselves work in the article.

  4. ntm
    Member
    Posted 2 years ago #

    The widget is the thing that doesn't work, the podcasts themselves work in the article.

    Okay.
    The problem is most likely Permalink scheme related. Leave your Permalink settings as they are but save them once more.

    Your are using a non-default Permalink scheme, which is fine. But the problem is that the playlist for the widget player relies on a further very special Feed - an XSPF Feed.
    The URL in the default Permalink scheme is working "http://theparanoidgamer.com/?feed=playlist.xspf". But the one in your current Permalink "http://theparanoidgamer.com/feed/playlist.xspf" is not working.
    Saving the Permalink setting one more time may help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic