WordPress HTTPS (SSL)
[resolved] RSS feed "Page not found" error (3 posts)

  1. lennel
    Posted 3 years ago #

    I've been using WordPress HTTPS (SSL) for a couple of months, and have recently encountered a problem when pulling a feed from WordPress.

    I have another site configured to pull an RSS feed over HTTPS to be displayed. After the latest update, there seems to be a "Page Not Found" error. When I turn of the plugin, the feed displays correctly. The feed error message is as below:

    <rss xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom" xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/" xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/" version="2.0">
    myBusiness techblog - Singapore SME Business Innovation and Technology News ยป Page not found
    <atom:link href="http://mybusinesstechblog.com/feed" rel="self" type="application/rss+xml"/>
    Business Innovation and Technology news for SMEs in Singapore
    <lastBuildDate>Thu, 26 Jul 2012 02:00:19 +0000</lastBuildDate>

    I desperately need this resolved. Please advise. Thank you.


  2. Mike Ems
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Try the development version, if that doesn't work, I'll take a look.

  3. lennel
    Posted 3 years ago #

    looks like it's working for now.


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress HTTPS (SSL)
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic