WordPress.org

Forums

Anti-Malware and Brute-Force Security by ELI
[resolved] Plugin not cleaning site (3 posts)

  1. roos3342
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi,

    I'm hoping you could perhaps help me out. I scanned a site I have w/ your plugin and it temporarily seemed to fix the malware injection I had. Unfortunately about 4 days later, I got another one. I did donate after the first one, but your plugin can't seem to find this issue. Do you have any planned definition updates any time soon? I know there is a problem because it's still showing up in Google now.

    Thanks in advance!

    https://wordpress.org/plugins/gotmls/

  2. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Google caches their result and can take day or even weeks to revisit your site. The pages reported by Google as being infected may have already been fixed and they just have not revisited those pages since they were fixed.

    However it is possible that my plugin missed something or you may have a new type of threat that is not yet in my definition update. I update the definitions as soon as I find any new threats. If you sure these threats were detected by Google after you cleaned your site then I would like to look for them and add them to my definition update.

    If you are willing to give me access to your WP Admin and/or FTP then please send an email directly to me: eli AT gotmls DOT net

    Aloha, Eli

  3. roos3342
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thanks Eli!

    I have sent an email.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.