WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Gallery] Lightbox effect not working

[Resolved] [Plugin: Gallery] Lightbox effect not working

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 65 total)
  • Yes, found and deleted and it now works, thanks a lot !

    Hi,

    I tried replacing #! with a word, but apparently header is not the only place where that string is generated, because it had absolutely no effect.

    It seems that the URL for the thumb is being generated correctly, however the link itself is truncated and the domain name gets replaced with #!.
    Anyway I can correct it within the plugin?

    Plugin Author bestwebsoft
    Participant

    @bestwebsoft

    Hello,

    the link generates dynamically depending on the settings on the page p-admin/options-general.php WordPress address and Site address. You will not be able to display the images properly without changing these parameters.

    Regards!

    Hello,

    I have <script type=”text/javascript” src=”http://code.jquery.com/jquery-1.5.2.min.js”></script> in my source code and I’m using it for background slideshow. But the js file seems to be conflicting with this plugin. Is there anyway to fix this problem without having to delete or comment it out?
    http://www.miraimongolia.com/gallery/gallery02/

    Plugin Author bestwebsoft
    Participant

    @bestwebsoft

    Hello Angua,

    You have a error in the header of page:

    $( '.mailto' ).click( function() {
    var a = $( this ).attr( 'href' );
    e = a.replace( '#', '' ).replace( '|', '@' ) + '.com';
    document.location = 'ma' + 'il' + 'to:' + e + "?subject=[Vegas] I'd like to hire you!";
    e.preventDefault;
    return false;
    });ß

    Please remove ß in the end of your code, because this symbol is causing the error, and then everything will be working.

    Kind regards.

    I removed it and lightbox is still not working.

    Plugin Author bestwebsoft
    Participant

    @bestwebsoft

    Hello Angua,

    Please find a sting in the theme
    http://code.jquery.com/jquery-1.5.2.min.js
    and delete it.
    Then instead of it write:
    <?php wp_enqueue_script( 'jquery' ); ?>

    Best regards,
    Valeria.

    Hello. I have the same lightbox problem. I installed the plugin and everything works except the pop up window.
    here the site gallery:
    http://www.impressionistarttattoo.it/#!/?page_id=164
    I have no extra plugins installed.

    Any help would be appreciated.

    Thanks in advance.

    Plugin Author bestwebsoft
    Participant

    @bestwebsoft

    Hello Cebroth,

    Taking into account that you have a website also in the lightbox, so it will be problematic to add another one.
    They have a conflict with each other.

    King regards,
    Valeria.

    thanks Valeria
    that’s the problem… so, no way out?
    maybe you know a way of building a simple gallery in a template like this?
    thankyou very much for the quick answer

    Plugin Author bestwebsoft
    Participant

    @bestwebsoft

    Cebroth,

    Unfortunately we can’t help you with this, because we just don’t know.
    Please try to find something in plugins of WordPress.

    Kind regards,
    Valeria.

    thanks a lot anyway!

    sam250240
    Member

    @sam250240

    Hi Bestwebsoft,

    I just installed your Gallery plugin and I don’t know if my theme has any conflict with the plugin, but the lightbox isn’t working.
    Here’s the page that I’d like Gallery installed: http://www.blasianproductions.com/behind-the-scenes/

    Thanks in advance for your help!

    Sam

    Plugin Author bestwebsoft
    Participant

    @bestwebsoft

    Hello Sam,

    Please show this page in admin area – what exactly is in the content of editor.

    Regards,
    Valeria.

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 65 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Gallery] Lightbox effect not working’ is closed to new replies.