WordPress.org

Forums

Simple 301 Redirects
Not working! (8 posts)

  1. TheRiz
    Member
    Posted 1 year ago #

    This plugin no longer seems to be working. It might be because of the 3.9 update, but not sure.

    Just wanted to report the issue.

    https://wordpress.org/plugins/simple-301-redirects/

  2. markander33
    Member
    Posted 12 months ago #

    I can't get it to work either - 3.9 -- nothing at all happens. Anyone else?

  3. sciencegurl
    Member
    Posted 12 months ago #

    3.9, not working.

  4. Andyawesome
    Member
    Posted 11 months ago #

    3.9 not working

  5. detroitmichigan
    Blocked
    Posted 11 months ago #

    3.9.1 not working, switched to another plugin

  6. Ash Durham
    Member
    Posted 11 months ago #

    Guys, I have it working on 3.9.1 - Are you sure you have it setup correctly?

  7. Scott Nelle
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hey All,
    Anyone who has time, please head over to the contact form on my site and let me know some specifics about what you've tried that isn't working. http://scottnelle.com/contact/

    Almost every issue is a formatting error or a caching problem, but without specific details it's tough to diagnose. The plugin definitely works with 3.9 and 3.9.1, so it may be that you're all having some other common problem that I could help you fix easily.

    Thanks for the feedback!
    Scott

  8. Michael Mann
    Member
    Posted 11 months ago #

    Definitely a conflict somewhere. This plugin, while not my first choice, does in fact work as advertised, provided you enter the correct information (i.e. old file / new file locations). Tested and confirmed on a 3.9.1 installation.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Simple 301 Redirects
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic