WordPress.org

Forums

SublimeVideo - HTML5 Video Player
[resolved] New Plugin (9 posts)

  1. Infoshrew
    Member
    Posted 3 years ago #

    Installed the latest version 1.5.1 and am receiving this error repeated 16 times (which happens to be the number of plugins I have installed) above the list of plugins on the wp-admin plugins page:

    Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'SublimeVideoAdmin' does not have a method 'plugin_action_links' in /wp-includes/plugin.php on line 173

    In addition, this error is appearing at the top of every page of wp-admin:

    Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'SublimeVideoAdmin' does not have a method 'config_page' in /wp-includes/plugin.php on line 406

    I tried deleting the plugin completely, all errors disappear. Errors come right back as soon as I install the latest version again (tried both through WordPress backend and direct upload of zip file).

  2. Infoshrew
    Member
    Posted 3 years ago #

    One more error I'm receiving, this one when I try to submit changes to SublimeVideo Settings, even if I haven't changed anything. When I hit "Save Changes" I'm sent directly to a blank white page that says:

    Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'SublimeVideoAdmin' does not have a method 'config_page' in /wp-includes/plugin.php on line 406
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-includes/plugin.php:406) in /wp-includes/pluggable.php on line 876
  3. alina195
    Member
    Posted 3 years ago #

    exactly the same happened to me with uploading sublime video plugin.

    What can I do?'
    Hope there is a simple answer...

  4. mempf
    Member
    Posted 3 years ago #

    After upgrading to version 1.5.1 I have also run into this problem.

    I have had to disable the plugin for the time being.

  5. sublimevideo
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi, we've just released version 1.5.2 (http://wordpress.org/extend/plugins/sublimevideo-official) that should fix these issues/warnings.

    Please let us know if not, and sorry again for the inconvenience!

  6. mempf
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks, seems to have fixed my problem.

  7. Infoshrew
    Member
    Posted 3 years ago #

    Fixed all my issues as well. Thanks for the quick response!

  8. sublimevideo
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Awesome guys! Sorry again for the issues!

  9. wtankwey
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just installed the new version and I am getting a blank screen when i click the SV logo to embed the video on my WordPress page or post.
    what should i do to fix this problem?
    I am using WordPress 3.7.1 version and your last sublime video Version 1.8.2

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • SublimeVideo - HTML5 Video Player
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.