WordPress.org

Forums

Bug with empty plugins page and PHP 5.2.0 (14 posts)

  1. coxis82
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hello from time i got PHP 5.2.0 on server my wordpress plugins page isn't working. I got WP 2.0.4 and i cannot update to new version because i can't disable plugins because plugins page is emapty blank page in browser.

    When i take a look at server logs i see:

    [Sat Jan 20 14:40:57 2007] [error] PHP Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 29

    I find this one : http://trac.wordpress.org/ticket/3354

    I add :

    Temporary fix :

    wp-includes/cache.php Line 28:

    if (!is_object($wp_object_cache)) {
    $wp_object_cache = new WP_Object_Cache();
    }

    wp-includes/cache.php Line 187:

    if (!is_object($wpdb)) {
    $wpdb = new wpdb(DB_USER, DB_PASSWORD, DB_NAME, DB_HOST);
    }

    But then page plugin page doesn't load and this are logs:

    [Sat Jan 20 14:38:18 2007] [error] PHP Fatal error: Call to a member function hide_errors() on a non-object in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 211
    [Sat Jan 20 14:38:15 2007] [error] PHP Fatal error: Call to a member function hide_errors() on a non-object in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 211
    [Sat Jan 20 14:37:44 2007] [error] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_IF, expecting T_FUNCTION in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 187
    [Sat Jan 20 14:37:06 2007] [error] PHP Fatal error: Call to a member function hide_errors() on a non-object in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 208
    [Sat Jan 20 14:37:00 2007] [error] PHP Fatal error: Call to a member function hide_errors() on a non-object in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 208
    [Sat Jan 20 14:35:32 2007] [error] PHP Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 29
    [Sat Jan 20 14:33:38 2007] [error] PHP Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 29
    [Sat Jan 20 14:32:41 2007] [error] PHP Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 58
    [Sat Jan 20 14:32:38 2007] [error] PHP Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 58
    [Sat Jan 20 14:30:48 2007] [error] PHP Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 29
    [Sat Jan 20 14:30:40 2007] [error] PHP Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 29

    Anyway please help me with that.

  2. Samuel B
    moderator
    Posted 8 years ago #

    Why not ftp in and delete plugins - do the upgrade - then re-upload plugins one by one?

  3. coxis82
    Member
    Posted 8 years ago #

    Yee but if i upgrade and then plugins page won't load the page will be not working.

    It is a option but it is risky don't you think.

  4. Samuel B
    moderator
    Posted 8 years ago #

    Deleting the plugins will not affect anything. After upgrade your plugins page will work. Just upload them again one by one and activate them one by one.

  5. coxis82
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ok, i try to do this now.

  6. coxis82
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ok, upgrade works but plugin page still don't.

    [Sat Jan 20 17:05:04 2007] [error] PHP Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/coxis/public_html/silentbits/wp-includes/cache.php on line 29

  7. textcentric
    Member
    Posted 8 years ago #

    coxis82: Did you upgrade to 2.1?

  8. superbadgirl
    Member
    Posted 8 years ago #

    I have upgraded to 2.1 and now I am getting this same thing, the plugins page is completely blank.

    http://x.superbadgirl.com/blog/

  9. fastpark
    Member
    Posted 8 years ago #

    Same problem, with Dreamhost. All pages are blank, but I can access the admin panel, but not the plugin page.

  10. acrylic
    Member
    Posted 8 years ago #

    Also getting the same problem...and I'm also with Dreamhost! Everything is fine in the admin panel, but the plugins page is completely blank. Just noticed it today out of the blue.

    I tried upgrading to 2.1, but the problem remains. Any idea what could be causing this?

  11. textcentric
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hi Everyone

    I deleted the Adhesive plugin and my plugins page came back.

    I hope that helps!

  12. Darkstryder
    Member
    Posted 8 years ago #

    I was not able to access my site because I had Denis de Bernardy's Admin Menu Plugin activated. When I deactivated it, my site came back up.

  13. acrylic
    Member
    Posted 8 years ago #

    textcentric,

    Thank you so much for sharing. I deleted the Adhesive plugin and my plugins page also came back! Everything is working fine now. :)

  14. likoma
    Member
    Posted 7 years ago #

    On an old, old, WP 1.5, I deactivated an ancient version of Spam Karma and that brought my site back to life. (I know, I know, I need to upgrade that site ... ) ;-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic