Statify

Visitor statistics for WordPress with focus on data protection, transparancy and clarity. Perfect as a widget in your Dashboard.

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Referrer Spam: Aus DB mit SQL löschen 2 stkl 1 month
[resolved] Stark schwankende Aufrufe 6 pezi 1 month
Links missing subfolder on Multisite 11 captain.crash 1 month
Not counting well since update to 1.4.2 3 rodgonz 2 months
[resolved] Statify seems dead since yesterdays update 29 rodgonz 2 months
[resolved] Lokalisierte Version von Statify 3 Manuel Schmalstieg 2 months
Version 1.4.1 stopped counting 2 Caspar Hübinger 2 months
[resolved] Statify problems after URL change/redirection 3 TobStar 4 months
[resolved] Languages 3 Sergej Müller 4 months
[resolved] statify_referrer loswerden 7 ralfsteck 5 months
[resolved] WordPress Installation in Unterorder führt zu falschen Links im Dashboard 6 driemekasten 6 months
Weight? 1 GrayHunter 1 year
[resolved] JavaScript counting and HTTPS / SSL 7 Bogdan 1 year
[resolved] Keine Daten verfügbar (No data available) 2 Sergej Müller 1 year
[resolved] Dashboard-Anzeige nur für Admins? 4 wilkening 1 year
Uhrzeit im Plugin geht eine Stunde vor 4 esmi 1 year
Frage bzgl. Update 1.2.5 3 te-online 1 year
[resolved] Zählt iphone Zugriffe nicht 2 Sergej Müller 1 year
Statify wird nicht mehr auf dem Dashboard angezeigt 1 OutOfControl 2 years
[resolved] Meldung "Falsche Zugangsdaten" 3 redaktionbp 2 years
[resolved] Neue Funktionen 4 Jessy161616 2 years
WP Multisite 1 tufto 2 years
[resolved] WordPress 3.5b3 - missing argument 2 for wpdb::prepare() 9 Sergej Müller 2 years
[resolved] WordPress Multisite 4 esmi 2 years
[resolved] Eigenen Referer ausblenden 2 Sergej Müller 2 years
[resolved] PlugIn arbeitet nicht 3 mherbst05 2 years
Problem with statify "Werte werden gesammelt" 1 lupolio 2 years
[resolved] Anzahl der Einträge in Listen 2 Sergej Müller 3 years
Super Arbeit. 5 dfarin 4 years