This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

TIME.MK Widget

Description

Бидете во чекор со најновите наслови на Time.mk. Одберете категорија од ваш интерес, број на наслови, оризонтален или вертикален тип, ископирајте го прикажаниот код на посакуваното место и следете ги најновите наслови на Time.mk на вашата страница.

Screenshots

  • TIME.mk Widget - Поставувања
  • TIME.mk Widget - Приказ

Installation

  1. Прикачете го „timemk_widget“ директориумот во „wp-content/plugins“.
  2. Најавете се во „wp-admin“ и активирајте го додатокот преку менито „Додатоци“.
  3. Виџетот можете да го додадете и подеситепреку „Изглед -> Елементи“.уч.

Contributors & Developers

“TIME.MK Widget” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Translate “TIME.MK Widget” into your language.

Interested in development?

Browse the code, check out the SVN repository, or subscribe to the development log by RSS.