Sync Remote Images

Description

在发布文章中,如果文章中引用了远程图片,那么之前的做法就是:下载这个远程图片,然后重新上传。
有了这个插件,你就可以省掉这些工作了,插件会在提交的时候,检查文章中引用的图片,如果是远程图片,就自动下载到附件目录,并保存到媒体库。
如果没有选择特色图片,会自动选择第一张下载的图片作为特色图片。

Installation

安装后,启用即可。
本插件暂时没有任何设置项目,应该不不需要怎么设置。
本插件只下载图片,并不会对图片进行处理(如:缩略图,剪裁等。)
如果不想使用,只需要停用即可。

Contributors & Developers

“Sync Remote Images” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Contributors

Translate “Sync Remote Images” into your language.

Interested in development?

Browse the code, check out the SVN repository, or subscribe to the development log by RSS.

Changelog

0.01

  • 完成功能