WordPress.org

Plugin Directory

Test out the new Plugin Directory and let us know what you think.
!This plugin hasn’t been updated in over 2 years. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Svejo2WP comments

Изтегля коментарите от Svejo в блога ви.

Тази добавка се предоставя без каквато и да е гаранция. Кода в нея е лицензиран с CC, което най-общо означава, че може да го копирате, разпространявате, използвате и променяте, но бих се радвал, ако споменете някоя добра дума за мен.

При стартиране на добавката, тя слага допълнителна таблица в базата ви данни като не променя структурата на останалите таблици. Целта на тази таблица е да запазва информация кои коментари са били свалени от Свежо и допълнителни данни за тях.

При всяко зареждане на определена статия, тя бива проверявана в Свежо за нови коментари. Това се случва чак след като читателя ви е отворил статията и не се получава забавяне. Също така при по-голям интерес се правят по-чести проверки. По подразбиране се взима адреса на статията. Ако тя е публукувана с различен адрес (както се случва понякога в блоговете) може да го посочите с допулнително поле (custom field) към стаитята "svejo_alt_link". Ако статията е била публикувана няколко пъти в свежо с различни адреси (е случва се де), просто добавете повече от едно поле с това име.

По подразбиране в някои блогове се показват аватари от Gravatar. Svejo също ги използва, но често има и аватари от старата система. За да използвате аватарите на Svejo където трябва, отворете comments.php на темата си, намерете текста "get_avatar" и го заменете с "svejo2wp_avatar". Ще го намерите само, ако сте включили аватарите от контролния панел.

Ако изтриете в блога си коментар, който е бил зареден от Свежо, той няма да се зареди отново. Това е полезно, ако сте написали повтаряща се информация на двете места или някой е написал нещо безсмислено.

Requires: 2.8.0 or higher
Compatible up to: 2.9.2
Last Updated: 7 years ago
Active Installs: Less than 10

Ratings

0 out of 5 stars

Support

Got something to say? Need help?

Compatibility

+
=
Not enough data

0 people say it works.
0 people say it's broken.

100,1,1
100,2,2 100,3,3