This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Ping.mk Share Button

Description

Ping.mk додатокот ви овозможува да додадете копче за споделување на вашите написи на македонскиот агрегатор на вести – Ping.mk. Додатокот ви нуди можност да изберете помеѓу три интерактивни копчиња со кои можете да гласате за вестта, додека тоа не беше случај во прет одната. Ping.mk копчето по ваш избор може да се покажува на написите и страниците, а позицијата може да биде на почетокот или крајот од написот/страницата и лево или десно.

Screenshots

  • Ping.mk - Поставувања
  • Ping.mk копчето во акција

Installation

  1. Прикачете ја „pingmk-share-button“ папката во /wp-content/plugins/.
  2. Активирајте го додатокот од менито „Додатоци“.
  3. Подесете ги опциите по ваша желба.
  4. Алелуја 🙂

Contributors & Developers

“Ping.mk Share Button” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Translate “Ping.mk Share Button” into your language.

Interested in development?

Browse the code, check out the SVN repository, or subscribe to the development log by RSS.