This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Festat zyrtare të Kosovës

Description

Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës është shtesë për WordPress e cila mundëson paraqitjen e festave zyrtare të Kosovës në kutizë (widget) në datat e caktuara. Kjo shtesë në versionin momental mbështetë datat zyrtare të vitit 2013.

1.1.5

 • Rregullime minimale në tekst.
 • Rregullime në pamjen e kutizës dhe mënyrën e paraqitjes së festave.

1.1.4

 • Ndryshime të vogla në CSS.
 • Freskimi i kalendarit për vitin 2014.

1.1.3

 • Freskimi i kalendarit për vitin 2013.

1.1.2

 • Përmirësimi i linkut të flamurit në ditët e fesave.

1.1.1

 • U rregullua një gabim.

1.1

 • Përmirësimi i disa gabimeve
 • Paraqitja e listës së festave në ditët pa festë
 • Shtimi i datave për pushim zirtyrë të ditëve të festave.

1.0

 • Versioni fillestar
 • Paraqitja e festave ne ditet e caktuara.
 • Paraqitja e nje teksti te perzgjedhur ne ditet ne te cilat nuk ka feste.

Dhuroni

Nëse jeni të kënaqur me shtesën dhe keni mundësi, na ndihmoni që të mund të punojmë mëtej. http://goo.gl/sCI1A

Screenshots

 • Pamje nga kutizat e instaluara.
 • Pamja e kutizes ne faqe.

Installation

 1. Shkarko shtesën: Festat Zyrtare të Kosovës
 2. E nxjerr nga arkivi
 3. Dosjen “festat-e-Kosoves” e ngarkoni tek “plugins”
 4. Kaloni tek paneli i administruesit dhe e aktivizoni shtesën

Përdorimi

 • Kaloni tek “widgets”, po ashtu tek administruesi
 • Tani në të gjeni shtesën e instaluar të cilën mund të e vendosni në cilindo shirit të faqes suaj.

Contributors & Developers

“Festat zyrtare të Kosovës” is open source software. The following people have contributed to this plugin.