WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simple Lightbox
[resolved] Doesn't work (yet?) :( (4 posts)

  1. Riavon
    Member
    Posted 2 years ago #

    It seemed to good to be true, and alas it is. Installed, and yet...nothing happens, nothing at all. Cleared my cache, reloaded pages, and yet the images don't open in this lightbox, they open in the browser window instead. Guess I'll keep "plugging" away looking for a lightbox plugin that works. Since wp-PrettyPhoto is now broken this one was my ray of hope! Hope you are able to get it working - I know this is just a beta version. Just wanted to let you know it's not working. Thanks anyway! :)

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-lightbox/

  2. elsson
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    New beta version has some problems, I guess. I doesn't work for me either.
    Just use 1.5 and it should work perfectly! :)

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-lightbox/download/

  3. Riavon
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi elsson, thanks .. I didn't realize there was an earlier version. I'll give that a try! Good luck with 1.6 :)

  4. Archetyped
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    SLB is indeed working for many users despite the current beta phase.

    However, as noted on the plugin page, as there are so many possible configurations, there may be some issues specific to some users' configurations during the beta phase.

    If you are experiencing an issue with your configuration, please follow the instructions on reporting an issue on SLB's beta release page.

    Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic