WordPress.org

Forums

Tag: working Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[Plugin: Avatar] Was working.... 1 ChefGD 1 month
[resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] After last 2 updates fancybox and thickbox don't work anymore 23 photocrati 2 months
[Plugin: Popup Maker] Not working for me 6 danieliser 2 months
[Plugin: NextGEN Gallery] Problem with lightbox 6 photocrati 2 months
CSS not working on mobile devices 1 zzbeck 2 months
[resolved] [Plugin: Simple Custom CSS] Not working on my WooCommerce Product/Shop page 1 Pia 2 months
[resolved] [Plugin: qTranslate X] Problem with random header image at version 3.0 5 schwarzkollm 2 months
Mobile content locker not working 2 WPyogi 2 months
Internet Explorer Compatability Issues - Not Working 1 juliakillip 2 months
Plugins Disappeared and New Ones Won't Install 1 Wordz3 2 months
Meteor Slideshow Not Showing Up 2 juggledad 2 months
Word wrap not kicking in properly 5 benford23 2 months
[Plugin: Shortcodes in Menus] Shortcode Not Showing In Menu Anymore 2 Gagan Deep Singh 2 months
[resolved] [Plugin: Simple Lightbox] Not working for me 4 Archetyped 2 months
Stopped uploading pics in the middle of the posting process 1 TomppaJkl 2 months
Image gallery showing images weird 3 lalamums 2 months
[resolved] Jquery Issue? Drop downs not working & other stuff? 3 JohnnyBravo82 2 months
[resolved] search field only working on homepage 4 Calvin - WPMU DEV Support 2 months
Can't create any sub menus for the nav bar!? 5 scott_see 2 months
[resolved] [Plugin: WooCommerce Upload My File] Not Working In Internet Explorer 11? 3 JohnnyBravo82 2 months
[Theme: Customizr] categories not working properly 1 safetyfirst1 2 months
[Theme: WPspirit-01] Slideshow Not Working 11 midoggy 3 months
[Plugin: WooCommerce Grid / List toggle] Not working 2 jude7777 3 months
Archive not working in month view 2 pressman80 3 months
[resolved] [Plugin: Meta Box] Unable to install Plugin 2 Tran Ngoc Tuan Anh 3 months
[resolved] [Plugin: Ad Inserter] How to remove ad from homepage 2 spacetime 3 months
Menu not displaying with wp_nav_menu 2 meanrat 3 months
[Plugin: Photo Gallery] Watermark png not transparent 8 webdorado 3 months
[resolved] [Plugin: Media Library Assistant] Inserted in not working for gallery and mla_gallery? 3 David Lingren 3 months
[resolved] [Plugin: Comment Guestbook] Not working with Elegant Themes Divi 6 Robson Santos 3 months

Add New Topic

You must log in to post.