WordPress.org

Forums

WordPress › Support » require_once

Tag: require_once Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] WP Smush.it and $wp_file_descriptions conflict 4 Mike 2 years
[resolved] failed to open stream (wp-admin/includes/.. missing) 7 repsak 2 years
Removing a require_once from functions.php in a child theme functions.php 2 shekinah_studios 2 years
[resolved] [Plugin: WP Smush] fatal error require_once 3 WPMU DEV - Your WordPress Team 2 years
[Plugin: WP UI - Tabs, Accordions, Sliders] WP UI - Fatal Error while activating - Working fine on local 2 Deepak Rajpal 2 years
Downloaded Feedwordpress plugin Site Down! 2 Krishna 2 years
Require an external class in to functions 3 Davabuu Designs 2 years
Site down :( 4 David Choi 2 years
Can no longer login to my admin site 1 tamrosas 2 years
Warning: require_once(..wp-load.php) 9 apologia 2 years
[resolved] [Plugin: SSH SFTP Updater Support] require_once error 3 icc97 2 years
[Plugin: FlexiCache] Pages work in FireFox, not in IE 3 simon.holliday 2 years
Page works in FireFox, not in IE 5 Canned_Heat 2 years
Using require_once for up directory not working 1 flashery 3 years
Site Crash: Because require_once failed to open stream 1 Ray Benny 3 years
Warning: Cannot modify header information when using require or require_once 1 Samuel 3 years
[Plugin: podPress] [Podpress] Fatal Error: require_once() [function.require] 2 ntm 3 years
Can no longer access Network Dashboard, error msg = 3 jberthoty 3 years
[resolved] Warning: require_once...[function.require-once]: failed to open stream 10 esmi 3 years
[Plugin: AntiVirus] Flags require_once? 1 eef-ink 3 years
Admin page throwing error 4 esmi 3 years
Weird Error How do I fix it? 5 esmi 3 years
[resolved] firrst login error code on 1and1 hosted site. 3 alfred.crabtree 4 years
[Plugin: AntiVirus] Antivirus alert me of require_once( '../../../../wp-load.php' ); 1 peopleinside 4 years
Can't access dashboard; getting two errors 10 Steven Word 4 years
Plugin the_content problem 1 onigetoc 4 years
My WordPress Blog Is Broken - Please help 2 Snat 5 years
[Plugin: Absolute Privacy] Error after updating to 2.0 19 toz_br 5 years
[closed] Dashboard unavailable 7 allansjackson 5 years
[resolved] install.php stays blank - looks like path-issue 1 cranky_wheeler 5 years

Add New Topic

You must log in to post.