WordPress.org

Forums

WordPress › Support » plugin issue

Tag: plugin issue Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] [Plugin: MailChimp Subscription Plus] Error Message After Deleting Plugin 6 Olaf Lederer 1 month
Mailchimp Subscription Plus 3 wanderlust204 1 month
[resolved] [Plugin: Popup Maker] 404 error 9 danieliser 1 month
Autoptimize/Breaking menu 4 Frank Goossens 2 months
[resolved] An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org or this 2 urbanheather 3 months
Plugin is not installing 1 rahuljaat 3 months
Plugin Installation Issue ... could not create directory 1 pkurtiswp123 3 months
Huge It Portfolio Interferes with Customizr Front Page Slider 3 d4z_c0nf 4 months
Old Plugin won't deactivate when replaced with new 1 kimojla 4 months
Plugins problem 2 Dinesh Dsourc 5 months
Some other image is loading rather than Featured Image 1 warisaha 5 months
[resolved] WSoD; nothing is working; cried alread 3 wandergazer 6 months
[Plugin: WordPress Team Manager] Read More 2 Maidul 6 months
[Plugin: Add Posts to Pages] Post link redirect issue!! Please Help!!! 2 ashleyefischer 6 months
The Events Calender Issue 1 pranav034 6 months
Plugins are not working in New Updated version 2 Mizagorn 9 months
Testimonials Showcase do not show de testimonial 1 ricardoamb 9 months
Plugin issues on my page 1 alaubon 10 months
[resolved] Added Woocommerce plugin, now locked out of account 3 allisonsimages 10 months
Login Issue 2 catacaustic 10 months
[resolved] Slick Social Share Buttons displaying on bottom of the page 1 webblogsforyou 10 months
[Plugin: 7feeds ticker] Content not showing! 1 Prem18oct 11 months
Error, wp-admin/includes/plugin-install.php on line 77 3 The Grey Parrots 11 months
Cannot modify header information - How to enter my contral panel? 1 FloLveuv 11 months
[closed] Slick Social Share Buttons displaying on bottom of the page 4 Andrew 1 year
Multisite Language Switcher - only US flag is displayed 4 Pictogrram 1 year
Share button misplaced on Custom Theme 1 nyrnzn 1 year
Home page title not showing up 1 iwmi-webmaster 1 year
[resolved] Fatal error: require_once() [function.require] 4 TarikBaad 1 year
I Cannot Login: Warning: Missing Argument/Cannot Modify Header 31 Hopkins802 1 year

Add New Topic

You must log in to post.