WordPress.org

Forums

WordPress › Support » new install

Tag: new install Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[Plugin: NextGEN Gallery] loader gif just spins for ever 1 whizzyuk 3 years
[resolved] [Plugin: Portfolio Slideshow] The plugin doesn't show up except in Settings 3 Dalton Rooney 3 years
temporary edit of .htaccess for root install of new wp site - feedback please! 4 5high 3 years
Moving Old Website To New With New URLS 5 NewClients 3 years
Widget areas not defined- brand new installation 2 paullewis 3 years
[resolved] Can't access admin panel 4 Costume 3 years
New Instal- Err: The requested URL /blog/index.php was not found on this server. 2 ricardusexa 3 years
New install (no editing or plugs added yet) w3c 89 validation errors!? 8 HD1234 3 years
[resolved] help with starting over 2 esmi 3 years
Screen Options Tab Not Working - New Install 3.3.1 4 willhearne 3 years
[resolved] Getting 404/Need to clear old database tables 6 meighan 4 years
Lots of things missing - just installed wp 2 brazley 4 years
[resolved] New install resolves to webhost's cpanel 3 loughcorrib 4 years
Comments can't be entered...not found. 11 Crucis 4 years
admin password not accepted 6 John Stephens 4 years
New Installation of template and wordpress "cannot modify headers" 13 esmi 4 years
subdomain is redirecting to main domain 4 The Name 4 years
Installed...But front page is blank 2 kmessinger 4 years
Blank page on local host after new install 2 Ipstenu (Mika Epstein) 4 years
[resolved] New install of WordPress in IIS 2 calumet 4 years
New install prob 4 Tim S 4 years
Importing Posts from Old WP Site Into New Site With SQL Backup File 29 AnnieSisk 4 years
best way to install wordpress 8 Tim S 4 years
[resolved] Transfering Users to New WP Install 3 Alberto 4 years
Twordder Links Jump to Broken Page When Clicked 3 Rev. Voodoo 4 years
Some Authors Page Not Showing Info 1 fisiculturisita 4 years
Install and running buddypress 11 govpatel 4 years
[resolved] QuickInstall and the wp-config-sample.php file 2 cranky123 4 years
[resolved] Missing Database tables with new Multisite install 6 inge12 4 years
Problems logging into my Dashboard after install 2 esmi 5 years

Add New Topic

You must log in to post.