WordPress.org

Forums

The Support Forums will be in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. More information.

WordPress › Support » moved site

Tag: moved site Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
Ive migrated to new host, now I cant save changes! Help please!! 1 skinlove 4 months
I get redirected after log in 10 powerprog 6 months
[resolved] [Plugin: WP Retina 2x] Moved site directory, WP R2x stops working? 10 Jordy Meow 10 months
[resolved] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Moved Site Now Shortlinks Not Working 6 Phanton 1 year
Update to 4.2.2 failed on moved site. 1 jcyoga18 1 year
Moved site to new domain but keeps redirecting to old domain 3 chiefunlocks 1 year
Moved site; now permalinks give 404s 4 FreddyFarkleberry 1 year
Permalinks on Windows 2008 R2 after site move 1 dublevay 1 year
[resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] NextGen not working after moving WordPress folder 2 photocrati 2 years
[closed] [Theme: Mantra] I changed a theme file now can't log in as admin. HELP?? 5 esmi 2 years
Uploads 404 after moving site 4 vtxyzzy 2 years
moved site has image path/url probs 1 Donna 2 years
[resolved] Buttons not working after sitemove in admin page 2 whooper90 3 years
url change leaves me unable to login to admin 2 in Aachen 3 years
Website all errors after moving to root directory 2 littlesproutscare 3 years
I moved my site, now the homepage is blank. 3 BFarthing 3 years
Moved Site - No Pages 4 Johnb81 4 years
Moved site to new server - how to redirect? 2 Mark Ratledge 4 years
Images not showing after moving site 1 montaya 4 years
Permalinks not working 4 esmi 4 years
After site move some images don't show up 3 akoszo 4 years
Moved site but get blank white page 2 Steve@BHQ 5 years
[resolved] Menu Bar at top of page not working correctly... 3 mehtuus 5 years
Restored backup to clean install still broken 2 natanio 5 years
[resolved] Odd Permalink issue after moving site 1 DigitalSquid 5 years
Moved Site from sub-domain and lost it entirely! 3 delidesignstudio 5 years
Plugin directing to wrong server after site move - where to check? 1 kiwichick 5 years
[resolved] Category has just gone missing? 4 Marbys88 5 years
Permalinks broken after moving from Virtual Host to Root dir 4 gawehner@gmail.com 5 years
Images don't show up 8 LWVOR 6 years

Add New Topic

You must log in to post.