WordPress.org

Forums

Tag: failing Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[Plugin: All-in-One Event Calendar] Front End Submissions Add On Problems 9 Benjamin 4 days
[Plugin: User Meta] Picture Upload failing on Internet Explorer ONLY 2 Khaled 4 days
[Plugin: WooCommerce] PayPal's IPN is not working 4 Mike Jolley 5 months
[resolved] [Plugin: User registration & user profile - Profile Builder] Theme failing to preview correctly/failing to save 2 Teodor Cosofret 6 months
[Plugin: Membership 2] PayPal IPN Failing 9 beezer26164 7 months
[Plugin: Members] Theme failing to preview correctly/failing to save 2 Justin Tadlock 7 months
[Plugin: Meta Slider] MetaSlider failing to load 5 AXe.Naqvi 10 months
[Plugin: WooCommerce] Lost Password email notification doesn't work 2 lorro 11 months
[Plugin: Woocommerce] Lost password email notification isn't working 1 carinalves 11 months
Updates are not processing because of Maintenance mode 5 elpaulli 1 year
[Plugin: JSON API] Why is the API base the Site Address URL and not the WordPress Address URL? 2 Bob Gregor 1 year
[Plugin: iThemes Security (formerly Better WP Security)] 'wp_logout' action is not firing when I enable the 'hide backend' feature 4 drumonit 2 years
[Plugin: Formstack Online Forms] Not resolving issue after being in touch with Formstack support 1 ronwrites510 2 years
I can't upload pics, show "Warning: Creating default object from empty value" 2 esmi 2 years
[resolved] Primary site file uploads vanish, subdirectory subsites working fine 6 erikstainsby 2 years
[resolved] [Plugin: Tiled Galleries Carousel Without Jetpack] Unable to post comment without error 2 x4xtazy 2 years
[resolved] [Plugin: Add Meta Tags] failing to upload 4 George Notaras 2 years
[resolved] Links failing on Chrome/ fine on Firefox 10 Swayze 2 years
[Plugin: W3 Total Cache] Styling is gone after activating the plugin 2 wzshop 2 years
Align Center Class Won't Work 14 Andrew Nevins 3 years
[Plugin: Wordfence Security] Update to 3.6.9 Failing 1 R. Hartman 3 years
I cannot upload images to media gallery 2 esmi 3 years
Site Stats not laoding on Wrodpress 3.5.1 4 Backroadsliving 3 years
[resolved] [Plugin: Events Manager] RSS feed not showing up / timing out 4 Marcus 3 years
[Plugin: FormBuilder] Autoresponse not working 1 jeffmcneill 4 years
HTTP Error on image upload revisited 12 hungrybadger 4 years
need a proper Audio video player that works 2 paigestormblade 4 years
[resolved] [Plugin: Post Avatar] Plugin Causes Upload/Insert Media Button to Fail 7 Vicky Arulsingam 4 years
Theme Installs Failing 9 esmi 4 years
Image upload issues 7 MickeyRoush 4 years

Add New Topic

You must log in to post.