WordPress.org

Forums

Tag: fail Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[Plugin: Disable Plugins] plugin broken 1 Piet Bos 1 year
[resolved] Blank pages 6 James Huff 1 year
[resolved] Update plugins keeps failing 2 DaphneH 1 year
[resolved] FTP/SSH Login Fails 7 PDT_Webmaster 1 year
WordPress app for iPhone always shows posts failed....even when they don't? 3 Ipstenu (Mika Epstein) 1 year
[Plugin: Jetpack by WordPress.com] Jetpack Post by Email not working anymore 4 csonnek 1 year
[resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] NextGen Gallery will not upload pictures 13 photocrati 1 year
[resolved] [Theme: Fruitful] Site is not loading on tablet 20 DaphneH 1 year
[resolved] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Jetpack Update Breaks Woocommerce 2 csonnek 1 year
White screen... successful instal does not appear. 4 YDOCz 1 year
[resolved] [Plugin: Localize Time] fail? 8 davecotter 1 year
Installed new theme - everything gone 2 James Huff 1 year
Update wordpress failed 2 Tara 1 year
[Plugin: Broken Link Checker] All links identified as broken 10 Estrella 1 year
[Plugin: NextCellent Gallery - NextGEN Legacy] Thumbnails creation fails 2 niknetniko 1 year
Can't update due to bad path for tmp in config file 2 maybesbabies 1 year
[Plugin: Collapse-O-Matic] Collapse-o-matic will not expand 1 gblitzer 1 year
Installing WP doesn't create database tables 2 Tara 1 year
[resolved] [Plugin: Music Store] Problem with Uploading Free Version 2 codepeople 1 year
Edits in post not showing up on site 1 tasteofscan 1 year
WP and Plugin updates - Can't create tmp file 6 michaelw1998 1 year
[resolved] [Plugin: WP RSS Aggregator] Doesn't get new feed item even though cron is up 5 Miguel 1 year
[Plugin: Bistri Video Call Button] widget broken 1 Gabe462 1 year
Emails not sending out from woocommerce...new orders, 2 lorro 1 year
[Plugin: Comprehensive Google Map Plugin] Sometimes map loads and other time not... 1 Michael Davis 1 year
Theme won't update / hangs for hours 2 Timothy Bowers 1 year
WordPress Auto Update Fail 4 Christine Rondeau 1 year
[Plugin: SEO Ultimate] Open Graph Integrator makes website blank out 2 Jeffrey L. Smith 1 year
[resolved] no 'My Sites' link in nav bar after multisite set up 3 rabbit_fighter 1 year
[resolved] [Plugin: Contact Form 7] Succes message shows up but mail not sent 5 Stef Dijkstra 1 year

Add New Topic

You must log in to post.