WordPress.org

Forums

WordPress › Support » broken site

Tag: broken site Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] [Plugin: oAuth Twitter Feed for Developers] Breaks homepage 7 RubenBristian 2 years
Half of Homepage Disappearing 2 esmi 2 years
Better WP Security - Rename "wp-content" 1 John 2 years
Broken WP site 2 Dave Naylor 2 years
[resolved] Site Broke wp-content/themes/twentytwelve/functions.php on line 428 3 fakankun 2 years
[resolved] [Plugin: WordPress Importer] Plugin breaking site when activated 2 HNORTHWAY 2 years
[resolved] [Plugin: Sermon Manager] Plugin BROKE My Site 3 jrothra 2 years
Tried to use IP instead of localhost...I broke it? 3 esmi 2 years
Unable to login to site after URL change 2 Rob Falla 2 years
[resolved] WordPress 3.7 broke site 14 Radices 2 years
[resolved] [Theme: Theron Lite] This theme broke my site!!! 10 Towfiq I. 2 years
[resolved] Shortcodes Ultimate recent update breaks my site admin area 7 goldfingyr 2 years
[Plugin: iThemes Security (formerly Better WP Security)] Duplicate Code in .htaccess File Broke the Site 2 kalpna 2 years
[resolved] [Theme: Customizr] Updated 404 css, now site won't load at all 9 ElectricFeet 2 years
Tried to change the homepage--now I broke my site 6 leviticus8908 2 years
my horrible css code has broken my site 2 ellp 2 years
installed new version of WP now can't access pages 19 ashmic 3 years
[resolved] Footer Missing 2 RonStrilaeff 3 years
[resolved] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] 2.2.3 Breaks Site 12 Jeremy Herve 3 years
[resolved] weird character before doctype I cannot find! 9 synnyzter 3 years
Updated Jigoshop today; receiving error message 1 WiseMerry1 3 years
Parse error: syntax error - can't access my site at all 2 Tara 3 years
site does not show up & can't get the admin log in screen 7 nrgfit 3 years
[Plugin: WP Super Cache] Plugin breaks CSS in Modularity theme 4 Mika Epstein 3 years
Blank Admin Pages and CSS Disabled on Front End? 13 esmi 3 years
[resolved] Admin Bar and All Widgets Missing 5 Cjanz 3 years
[resolved] [Plugin: Bad Behavior] 400 Error on home page only - site broken, not a a proxy,privacy software iss 4 topherhota 3 years
Need Help; broke site during upgrade 3 rayholt 3 years
broken site 5 sadiki 3 years
Tried to install SSL, busted whole site! 4 potts_db 3 years

Add New Topic

You must log in to post.