WordPress.org

Forums

The Support Forums will be in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. More information.

Tag: 35 Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[closed] 3.5 Upgrade is BUSTED. 4 esmi 3 years
[Plugin: NextGEN Gallery] JQuery sorting interface doesn't work in WP 3.5 3 tthhoommaass 3 years
Simple Slideshow breaks WP 3.5 Media Manager?! 1 tthhoommaass 3 years
Is there an easy fix to allowing iframes in Multisite 3.5 1 keeperbay 3 years
[resolved] lightbox gallery plugin not working since upgrade to 3.5 2 ImFunSize 3 years
Add Media will not open 5 tomontoast 3 years
[resolved] 3.5 Update Failed! Info + Pic. 7 JustCharlie 3 years
[closed] Image problem w caption padding/margins. Second attempt 1 WoutervanZet 3 years
Not able to link "read more" or "facebook" button to a url that is not my site. 5 kalebbroo 3 years
[Plugin: Homepage Drag and Sort] Look like doesn't like 3.5 1 mermouy 3 years
[resolved] problem with updating 3.5 8 cuteandbronzed 3 years
Problem upgrading to 3.5 from 2.7.1 2 Mark Ratledge 3 years
Media Upload - Multiple Upload does not work with 3.5 2 DR1665 3 years
[resolved] missing argument 7 DinoCSP 3 years
3.5 causing Image upload problems. [Already tried 3 solutions, not working] 2 Josh 3 years
[Plugin: Improve My Load Times] Broken with WP 3.5 2 padraigbeirne 3 years
[Plugin: WP Multisite Mirror] Compatibility with 3.5 multisite? 1 ericaakira 3 years
Internal Server Error after 3.5 update 6 diaforia 3 years
3.5 WordPress doesn't work 3 mar_tina 3 years
[resolved] Galley problems since 3.5 5 deepbevel 3 years
Upgrading to 3.5 erased all posts and custom posts. 1 J 3 years
Never seen this many problems after an WP upgrade 2 rmh625 3 years
[resolved] Maximum video width reduced with 3.5 3 tlowl 3 years
WordPress 3.5 Problems - Webistes Not Working + More 5 Samuel Wood (Otto) 3 years
Feature request: Choose link to file when editing a photo 1 runbei 3 years
Internal Server Error after 3.5 update 2 diaforia 3 years
[resolved] [closed] Lightbox Plus not working on gallery since 3.5 6 Jan Dembowski 3 years
3.5 gallery placeholder image not showing up 1 gzhmr 3 years
Editor buttons don't work in 3.5 2 Krishna 3 years
3.5 Auto-Update succeeds, but no changes seen 2 EhMatt 3 years

Add New Topic

You must log in to post.