WordPress.org

Plugin Reviews

Google for WordPress

Plugin to integrate Google's products in WordPress as Google+, Calendar, Drive, Hangouts, Maps, Panoramio, Youtube & more.

40 reviews
Average Rating
4.9 out of 5 stars
Very good plugin
By , for WP 4.5.1

Extrêmement prometteur, cette extension modulaire est parfaitement écrite.
Vu le nombre de fonctionnalités proposées ce plugin mérite 5 étoiles, mais pour l'instant l'insertion de shortcode dans l'éditeur n'est pas encore terminée, il manque la possibilité de pouvoir actualiser les paramètres du shortcode en tenant compte de réglages précédemment saisis.
Étant donné la rigueur du développeur, j'imagine que cela va vite arriver dans une prochaine version, la 2.0?

J'imagine aussi que cette extension va évoluer vers une intégration plus complète des web services Google via un compte developers apis.

à suivre donc…

10 numara ve 5 yıldız
By , for WP 4.2.3

Google hizmetlerinin hemen tümünü çok kullanışlı bir şekilde wp sitenize entegre etmeniz için çok çalışılmış ve çok faydalı bir eklenti. Arkadaşın ellerine sağlık.

great plugin
By , for WP 4.2.2

great plugin for getting Google servic

Espetacular!
By , for WP 4.2.2

Cumpre tudo o que promete.

grande
By ,

penso non si possa assolutamente rinunciare a questo plugin. facile, comodo, non crea problemi!davvero da provare

Ottimo plugin
By , for WP 4.2.1

Ottimo plugin! Un semplice plugin per utilizzare tutti gli strumenti di Google sul proprio Sito Web!! Da mettere tra i preferiti..

thanks
By , for WP 4.1.1

keep up the good work

Świetny chociaż nie intuicyjny
By , for WP 4.1

Nie jest zbyt prosty w użyciu ale za to baaaardzo rozbudowany.
Ma chyba wszystkie możliwe usługi jakie Google wymyśliło :)

Great and complete plugin
By , for WP 4.1

Complete (has a bunch of well desired G+ functionalities) and well documented plugin. The authors also took care and watched out for quality in performance, by allowing users to turn on/off modules according their needs.

Good
By , for WP 4.1

Really good!

You must log in to submit a review. You can also log in or register using the form near the top of this page.