WordPress.org

Plugin Reviews

Regenerate Thumbnails

Allows you to regenerate your thumbnails after changing the thumbnail sizes.

6 reviews
Average Rating
4.8 out of 5 stars
You are currently viewing the reviews that provided a rating of 1 star. Click here to see all reviews.
It just does not work.
By , for WP 4.0

After regenerating - images are missing.

corrupted metadata links and portfolio images
By , for WP 3.9.1

After regenerating all thumbnail images....links and featuresliders have been removed from portfolio pages. I believe categories have also been affected. Similar to other experiences. This is very problematic as I am yet to figure out how to resolve such a loss of time-consuming work. Initally would have been better to regenerate single images, or see comments and functionality of other wp thumb regen plugins as others have suggested! Be careful...as always

Plugin (v2.2.4) Breaks Meta Data on 3.9
By , for WP 3.9

Hello All,

This plugin does regenerate attachment image sizes, but it breaks attachment meta data. This causes wp get attachment image src() and other similar image size related functions to fall back to the full size.

Be warned! (Also, fyi, the force regenerate thumnails plugin does not seem to have this issue)

To the developer, Alex Mills (Viper007Bond), thank you for all of your hard work on this well regarded plugin. But, and I hope you are able to quickly fix this issue soon, as I'm sure you can understand that people may be upset if the plugin breaks their attachment images' metadata.

DOES NOT WORK
By , for WP 3.8.1

Have run the process to resized all thumbnails 3 times an it ha not changed anything. Tried singe thumbs as well..NOTHING!

Error Message
By , for WP 3.8.1

Two problems:
1. images don't upload after it's installed - only as file names and does not show the image
2. get error message

I have to deactivate it to upload and use my media.

Plugin messed up category to post associations
By , for WP 3.5.1

Hi, when I installed and ran your plugin on my site, my posts suddenly became all "uncategorized" and showed no tags. When I uninstalled the plugin, all the categories and tags showed up, but only half of the posts (over 1,000 total) showed their categories. The rest are still uncategorized. I searched online and tried several solutions: restarting the server, deactivating all plugins and reactivating one-by-one, etc. Nothing worked. I have to either restore the database or manually re-assign the categories and tags for about 500 posts. Please be aware users, and please fix developer. Thanks.

You must log in to submit a review. You can also log in or register using the form near the top of this page.