Forum Replies Created

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 28 total)
  • StandOutSites

    (@standoutsites)

    I restored the database to the moment before I delete the redirection tables, and things got worse I can not go through the redirection setup now. Keep getting the message No stage found for upgrade handle_double_slash

    Message: No stage found for upgrade handle_double_slash
    Installed: -
    Next: 4.1
    Debug:
    
    CREATE TABLE <code>wp_29_redirection_items</code> (
      <code>id</code> int(11) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
      <code>url</code> mediumtext COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci NOT NULL,
      <code>regex</code> int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
      <code>position</code> int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
      <code>last_count</code> int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
      <code>last_access</code> datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00',
      <code>group_id</code> int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
      <code>status</code> enum('enabled','disabled') COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci NOT NULL DEFAULT 'enabled',
      <code>action_type</code> varchar(20) COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci NOT NULL,
      <code>action_code</code> int(11) unsigned NOT NULL,
      <code>action_data</code> mediumtext COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci,
      <code>match_type</code> varchar(20) COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci NOT NULL,
      <code>title</code> text COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci,
      PRIMARY KEY (<code>id</code>),
      KEY <code>url</code> (<code>url</code>(191)),
      KEY <code>status</code> (<code>status</code>),
      KEY <code>regex</code> (<code>regex</code>),
      KEY <code>group_idpos</code> (<code>group_id</code>,<code>position</code>),
      KEY <code>group</code> (<code>group_id</code>)
    ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4 COLLATE=utf8mb4_unicode_520_ci
    
    CREATE TABLE <code>wp_29_redirection_groups</code> (
      <code>id</code> int(11) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
      <code>name</code> varchar(50) COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci NOT NULL,
      <code>tracking</code> int(11) NOT NULL DEFAULT '1',
      <code>module_id</code> int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
      <code>status</code> enum('enabled','disabled') COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci NOT NULL DEFAULT 'enabled',
      <code>position</code> int(11) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
      PRIMARY KEY (<code>id</code>),
      KEY <code>module_id</code> (<code>module_id</code>),
      KEY <code>status</code> (<code>status</code>)
    ) ENGINE=InnoDB AUTO_INCREMENT=3 DEFAULT CHARSET=utf8mb4 COLLATE=utf8mb4_unicode_520_ci
    
    CREATE TABLE <code>wp_29_redirection_logs</code> (
      <code>id</code> int(11) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
      <code>created</code> datetime NOT NULL,
      <code>url</code> mediumtext COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci NOT NULL,
      <code>sent_to</code> mediumtext COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci,
      <code>agent</code> mediumtext COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci NOT NULL,
      <code>referrer</code> mediumtext COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci,
      <code>redirection_id</code> int(11) unsigned DEFAULT NULL,
      <code>ip</code> varchar(45) COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci DEFAULT NULL,
      <code>module_id</code> int(11) unsigned NOT NULL,
      <code>group_id</code> int(11) unsigned DEFAULT NULL,
      PRIMARY KEY (<code>id</code>),
      KEY <code>created</code> (<code>created</code>),
      KEY <code>redirection_id</code> (<code>redirection_id</code>),
      KEY <code>ip</code> (<code>ip</code>),
      KEY <code>group_id</code> (<code>group_id</code>),
      KEY <code>module_id</code> (<code>module_id</code>)
    ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4 COLLATE=utf8mb4_unicode_520_ci
    
    CREATE TABLE <code>wp_29_redirection_404</code> (
      <code>id</code> int(11) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
      <code>created</code> datetime NOT NULL,
      <code>url</code> varchar(255) COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci NOT NULL DEFAULT '',
      <code>agent</code> varchar(255) COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci DEFAULT NULL,
      <code>referrer</code> varchar(255) COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci DEFAULT NULL,
      <code>ip</code> varchar(45) COLLATE utf8mb4_unicode_520_ci DEFAULT NULL,
      PRIMARY KEY (<code>id</code>),
      KEY <code>created</code> (<code>created</code>),
      KEY <code>url</code> (<code>url</code>(191)),
      KEY <code>referrer</code> (<code>referrer</code>(191)),
      KEY <code>ip</code> (<code>ip</code>)
    ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4 COLLATE=utf8mb4_unicode_520_ci
    
    Stage: handle_double_slash
    
    StandOutSites

    (@standoutsites)

    I want to add that we recently changed PHP version from 7.2 to 7.3. Would that coz the problem. Also just now discovered that deleting the plugin, doesn’t automatically delete the tables. I attempted to delete the tables, but now I can’t re-install the plugin. On setup I’m getting an error.

    Message: No stage found for upgrade handle_double_slash
    Installed: -
    Next: 4.1
    Debug:
    
    Table "wp_29_redirection_items" is missing
    Table "wp_29_redirection_groups" is missing
    Table "wp_29_redirection_logs" is missing
    Table "wp_29_redirection_404" is missing
    Stage: handle_double_slash
    
    StandOutSites

    (@standoutsites)

    Ok, so setting publicly_queryable variable to false disables archive pages for the posts because archive pages usually use the loop and not a custom query. I guess it makes sense since queryable variable enables the following queries per WP documentation (https://codex.wordpress.org/Function_Reference/register_post_type)

    
    Note: The queries affected include the following (also initiated when rewrites are handled)
     ?post_type={post_type_key}
     ?{post_type_key}={single_post_slug}
     ?{post_type_query_var}={single_post_slug}
    

    but how then can I disable single post view yet keep the archive template? please advise.

    StandOutSites

    (@standoutsites)

    Actually, I have to report this issue is not going away. So the link works in IE fine, but not in Chrome or Firefox, unless I go into an incognito/private browsing mode window. I did clear server cache and browser cache. Any ideas on what may be causing this?

    StandOutSites

    (@standoutsites)

    After thorough browser cache cleaning, everything seems to be working fine

    StandOutSites

    (@standoutsites)

    Yes, that’s exactly what you should be seeing, why am I not seeing this. I get redirected to the home page. that’s bizarre. I just did this in an incognito/private browser window and it worked just fine. Question, can I set the publicly queryable to FALSE, so that single listings cannot be viewable as there’s not template for a single-listings.php.

    NO I don’t. Here’s one snippet

    include get_stylesheet_directory()."/template-parts/red-flag-warning.php";

    Here are the contents of red-flag-warning.php

    
    <?php 
    // get the single post in Red Flag Parking custom posts
    $postID = 968;
    $post = get_post($postID);
    $redflag_content = apply_filters('the_content', $post->post_content);
    $red_flag_parking_active = get_field('red_flag_parking_active', $postID); 
    
    // gets the modified date
    $todaydate = get_the_modified_date(); ?>
    
    <?php if ($red_flag_parking_active['value'] == 'TRUE'): ?>
    
    	<div class="alert alert-danger text-center"><h5>Restricted Parking, Tickets & Tow</h5><span><i class="fas fa-flag fa-4x"></i></span>
    		
    		<strong><?php echo $redflag_content ?></strong>
    		
    	</div>
    
    <?php  elseif($red_flag_parking_active['value'] == 'FALSE'): ?>
    
    	<div class="alert alert-success text-center"><h5>Normal Parking</h5><span><i class="fas fa-flag fa-4x"></i></span>
    		<strong><?php echo $redflag_content; ?></strong>	
    	</div>
    
    <?php else: ?>
    
    	<div class="alert alert-success text-center"><h5>Normal Parking</h5><span><i class="fas fa-flag fa-4x"></i></span>
    		<strong><?php echo $redflag_content ?></strong>		
    	</div>
    
    <?php endif; ?>

    Downgrading to plugin v2.0.6 fixes the problem. Not sure what is happening here.

    StandOutSites

    (@standoutsites)

    Thank you, great news! And great plugin!

    StandOutSites

    (@standoutsites)

    Reverting to v1.2 resolves the error.

    StandOutSites

    (@standoutsites)

    Yes totally agree, network-wide multi-site deployment would be fantastic!!!

    OMG, I could kiss you right now. I spent 3 days trying to solve a similar problem. I migrated a multisite from live hosting to local. After the migration, I was able to login to each separate subsite in the backend, but NOT to the network backend. It would continuously redirect me back to the login form, not accepting my login credentials. I was going insane. Turns out the problem was a plugin that enforced SSL links to media and embedded objects. Once I renamed the plugin folder, I was able to login everywhere just fine. Also, I had an entry in .htaccess file to enforce SSL, but I removed it right away after the migration. It was the plugin that I forgot about. Thank you.

    I have exactly the same problem, i have a custom type Parks with 3 taxonomies: Facilities, Sport Fields, and Rec Areas. The shortcode

    [searchandfilter fields="sports_fields,recreation_areas,facilities"]

    only show 1 select menu for the first taxonomy, the other two do not populate

    THANK YOU. This worked beautifully!!!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 28 total)