Forum Replies Created

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 50 total)
  • Forum: Plugins
    In reply to: [AssetsMinify] Error 404

    P.S

    I cannot mark this as Resolved as I am not the author of this really very nice plugin. Though I have fixed it personally for my own site if the above code isn’t included in future releases of this plugin the problem will still remain.

    Best wishes

    Simon

    Forum: Plugins
    In reply to: [AssetsMinify] Error 404

    Couldn’t wait so looked for the bug/oversight myself. If you open the Css.php file located below

    src\AssetsMinify\Assets\Css.php

    And go to line (I think it was 111) where you have the code

    $cachedFilename = "head-$media-$mtime.css";

    Add this directly underneath it:

    // Removes all invalid characters from the filename
    // Windows or any other non Linux OS doesn't allow.

    $remove = array(":", "?");
    $cachedFilename = str_replace($remove, "", $cachedFilename);

    I created an array so any further modifications or invalid characters can be added if needed.

    Now my site isn’t looking for a file that isn’t there generating a 404 error and also causing an http redirection it has reduced my site loading time by over a second.

    Best wishes

    Simon

    Forum: Plugins
    In reply to: [AssetsMinify] Error 404

    Having researched a bit further it would appear that Linux allows a : (colon) in the filename where Windows does not. It is this omission that is the root cause of the problem. The second Windows comes across a : the file naming process stops – Thus the strangely truncated filenames with no extensions.

    Dear author can you please fix this, it should only take you a few minutes and it would make your plugin 100% compatible.

    🙂

    Forum: Plugins
    In reply to: [AssetsMinify] Error 404

    Thought I’d try and be a little more helpful.
    If I go to the /wp-content/uploads/am_assets directory on my server there are 18 files all of them but 2 look fine with a fileneme/number sequence.

    BUT as I say there are 2 files, one called:

    ‘head-only screen and (max-width’

    That’s it, no file extension or following number sequence and the file is 0 bytes.

    And the other file is called:

    ‘only screen and (max-width’ again with no extension and 0 byte.

    Would you mind taking a look please? If I can be of any further help, don’t hesitate to ask.

    Many thanks! 🙂

    Hummm, I have the same problem. I stopped and restarted my server (IIS 8 on a Windows 2012 box) and according to gtmetrix.com not one single query string has been removed.

    What on earth am I missing?

    This might be more helpful:

    Notice: Undefined index: display in C:\WWWRoot\mytestdomain\wp-content\plugins\joy-of-text\classes\class-jot-plugin-settings.php on line 82

    Notice: Undefined index: optional in C:\WWWRoot\mytestdomain\wp-content\plugins\joy-of-text\classes\class-jot-plugin-settings.php on line 317

    Notice: Undefined index: jot-accountsid-twilio in C:\WWWRoot\mytestdomain\wp-content\plugins\joy-of-text\classes\class-jot-plugin-settings.php on line 318

    Notice: Undefined index: display in C:\WWWRoot\smytestdomain\wp-content\plugins\joy-of-text\classes\class-jot-plugin-settings.php on line 82

    Notice: Undefined index: jot-authsid-twilio in C:\WWWRoot\mytestdomain\wp-content\plugins\joy-of-text\classes\class-jot-plugin-settings.php on line 318

    Notice: Undefined index: display in C:\WWWRoot\mytestdomain\wp-content\plugins\joy-of-text\classes\class-jot-plugin-settings.php on line 82

    Notice: Undefined index: optional in C:\WWWRoot\mytestdomain\wp-content\plugins\joy-of-text\classes\class-jot-plugin-settings.php on line 317

    Notice: Undefined index: jot-accountsid-twilio in C:\WWWRoot\mytestdomain\wp-content\plugins\joy-of-text\classes\smsproviders\class-jot-provider-twilio.php on line 42

    Notice: Undefined index: jot-accountsid-twilio in C:\WWWRoot\mytestdomain\wp-content\plugins\joy-of-text\classes\class-jot-plugin-messenger.php on line 242

    Notice: Undefined index: jot-authsid-twilio in C:\WWWRoot\mytestdomain\wp-content\plugins\joy-of-text\classes\class-jot-plugin-messenger.php on line 243

    Notice: Undefined index: jot-phonenumbers-twilio in C:\WWWRoot\mytestdomain\wp-content\plugins\joy-of-text\classes\class-jot-plugin-settings.php on line 373

    Notice: Undefined index: display in C:\WWWRoot\mytestdomain\wp-content\plugins\joy-of-text\classes\class-jot-plugin-settings.php on line 82

    Thanks Adam,
    I found an add-on for foogallery that does the trick.

    simonnicol

    (@simonnicol)

    I abandoned all hope. Restored an earlier database and just started again.

    v3.12 Confirmed working! Thank you gesman, may all the furry animals of the world be praised!

    Strangely it didn’t happen the first time having just tried it after re-uploading a fresh copy of WP. Basically I’m on this screen

    All my posts are visible. But then type something in the search box like this:

    And the search results are correctly displayed. But this is the kicker. Try it again with a different search term. Maybe try to change the filter to a different post category – and the search results stay the same!

    Doh! Silly me I’ll just pop in a link to the image.

    Ooh super. I didn’t think wp.org would allow screenshots?..

    I’ve found an Advanced Custom Plugin. Do I have to use that?

    Please help! Eeek!

    Nice one thanks 🙂

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 50 total)