Forum Replies Created

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Hello Nastia.

    Some good news. I found out the issue. Seems my programmer setup my site on his local server to work out some php code fixes, like going to 7.3, and the plugin was reporting the links from his setup of the site. Doh! Not a real issue after all.

    Please close this ticket. And thanks for the help!

    Henry

    Hello Nastia. Thanks for your help with this issue.

    >Would you please check the From section in this email, it should be saying from what site it was sent.

    It’s from my own address which I know and use. I also receive some emails from it as well with other notices. Checking the email headers it looks like all my info there and nothing spoofed.

    >Are you using any plugins that create a staging site?

    Not that I’m aware of. And it’s also odd that it happens randomly. I won’t get the error email for months at a time, then I’ll get one, and then months or weeks can go by without another one. I’d think if there was some like that was checked or in a database the issue would trigger an email alert every time the plugin is set to run (12 hours).

    >Please review your database in general
    Doing a search for “dev” from phpMyAdmin doesn’t show anything, however I don’t really don’t know what I’m doing with this kind of search. I assume I can check that way.

    >This can be seen from the wp-options table.

    Checking phpMyAdmin I see I have several sites with “wp-options” listed under them. I can expand the mail list items and some had the “wp-options” listed. I click on that and check the “showing rows” window section. No items are listed with “dev” in them.

    Please let me know if I am checking in the correct locations and if this is the correct way to do so. Thanks!

    Henry

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)