Forum Replies Created

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 39 total)
 • Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Hi,

  Based on cpanel, I am using PHP 7.4 (ea-php74).
  As I can see I am using 2.0.16 version of the plugin. This looks to me up to date.

  Attila

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Ok megoldottam a rendelés státuszának ellenőrzésével.

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  ez működik, köszi!

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Ennek a filter hook-nak a beillesztése a ti oldalatokról 2 perc. Tök jó lenne ha beraknátok!

  Köszi

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Hmm. Nem egyértelmű, hoyg mi van. Egyedi email sablont használunk, de nem látok benne olyan módosítást, ami a hibáért felelőssé tehető lenne. Kikapcsoltam a sablont és úgy jó a link. Visszakapcsoltam a sablont, és most már azzal is jó. Érdekes…
  A következő napokban még figyelni fogom hogyan működik.

  Sziasztok!

  rendszer:
  WP 5.5.1
  Woo 4.5.1
  Billingo 1.9.7

  Ma tudatosult bennem, hogy nálam is ez a probléma, nem kerül bele a levélbe a gomb. Nagyjából egy hete frissítettem én is, de csak ma vettem észre a hibát, miután páran panaszkodtak a számla hiánya miatt.

  Nem néztem error log-ot, de szerintem nem ilyen hiba van, hanem időzítési hiba. Úgy tűnik nekem, hogy egyszerűen a ‘_wc_billingo_pdf’ meta egyszerűen még nem létezik a levél kiküldésének pillanatában. A Számla létrejön, és adatbázisban látszik, hogy a meta is létezik a megfelelő tartalommal, de a kiküldésnél nem kerül bele a gomb a levélbe. A kódban van egy ilyan sor, ami levágja a futást, ha a meta értéke üres:

  `if (!$pdf_name) {
  return;
  }`

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Bocs, most látom, hogy korábban https://wordpress.org/support/topic/sikerees-fizetest-hibasnak-jelolt-a-plugin/ azt írtad, hogy “Normál esetben fizetés után nem Függőben állapotban kerül a rendelés, hanem “Feldolgozás alatt” vagy “Teljesített” lesz, és akkor nem jelentkezik ez a hiba.”

  Ha ez így van akkor nálunk van a hiba, az egyedi módosításokban. Meg tudod mondani, hogy ha teljesített állapotba kerül a rendelés, akkor ez a hiba miért nem jelentkezik? Mi e mögött a logika? Ha megérjük a logikát, akkor ki tudjuk javítani az egyedi fejlesztést.

  Bocs, hogy új topic-ot indítottam…

  Köszi,

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Bocs, most látom, hogy korábban azt írtad, hogy “Normál esetben fizetés után nem Függőben állapotban kerül a rendelés, hanem “Feldolgozás alatt” vagy “Teljesített” lesz, és akkor nem jelentkezik ez a hiba.”

  Meg tudod mondani, hogy ha teljesített állapotba kerül a rendelés, akkor ez a hiba miért nem jelentkezik? Mi e mögött a logika? Ha megérjük a logikát, akkor ki tudjuk javítani az egyedi fejlesztést.
  Köszi,

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Köszi, ez jó hír! At hiszem én cancelled státuszváltásra szeretném sztornózni a számlákat. A dolog pikantériája talán csak annyi, hogy elállás esetén elvileg nem sztornózni kell, hanem visszáru számlát kell kiállítani, ami elvileg egyezik az eredeti számlával, csak negatív értékűek a tételek.
  Valszeg azt fogom csinálni, hogy lemondás esetén cancelled státuszra váltok, visszárú eseten pedig refund-ra, és akkor minden esetben megfelelően fog módosulni a számla, ha már korábban kiállításra került. Persze a visszárú számla kiállítás gondolom még nem lesz megcsinálva.
  – Ilyesmi van a tervezett fejlesztésk listáján, vagy inkább csináljam meg magamnak?
  – Arra esetleg valamilyen kis tutoriált nem tudnátok összerakni, hogy hogy lehet ezeket a funkciókat egyedi kóddal pl. egyedi Woo státusz váltásokra is meghívni? Tök jó, hogy pl. completed státuszra kiáll a számla, de amikor előre fizetés van, akkor elvileg már korábban ki kellene állítani a számlát, nem akkor amikor a csomag feladásra kerül. Ezt most nem tudom megcsinálni, mert nem tudom milyen hook-al action-el, stb. kellene felülírni a plugin működését. Egy-két egyszerű kódminta sokat segítene ebben.

  egyébkét tök fasza minden! 😉

  Köszi,

  • This reply was modified 9 months, 2 weeks ago by nattila.
  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Hello,
  Az az igazság, hogy rendszeresen elfordul ez a hiba. Amikor írtam, akkor kezdtük el használni a plugint, de azóta többször is tapasztaltuk ezt. úgy tűnik a vásárlók hajlamosak ide-oda lépegetni és ha több fizetési ablakot indítanak, akkor hiába lesz sikeres a fizetés, a végül sikertelenül végződő folyamat “cancelled”-re állítja a rendelést, amiről pedig automatikusan kimegy egy email. Ez elég kellemetlen a vásárlónak, mert ő abban hiteben él, hogy fizetett, és nem sokkal a fizetés után kap egy “rendelése törölve” státuszú levelet.
  Nem lehetne szerinted ezen valahogyan javítani? Nyilván nem ismerem a részleteket, de a paymentID alapján ezt talán lehetne rendezni. Ha egy adott paymentID-val már sikeres a fizetés, akkor egy másik paymentID ne tudja sikertelenre állítani, vagy valami ilyesmi.
  Mit gondolsz?

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Now it works!
  Thank you for your support! 😉

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  It doesn’t seem to work to me. Maybe something is missing from my list of capabilities. Could you please review my cap. list?

  add_role(
    'warehouse_manager',
    __( 'Raktár menedzser' ),
    array(
      'read'           => true,
      'edit_posts'        => true,
      'manage_woocommerce'    => false,
      'view_woocommerce_reports' => true, // for Advaced exports plugin
      'edit_product'       => true,
      'read_product'       => true,
      'delete_product'      => false,
      'edit_products'       => true,
  	'edit_others_products'   => true,
  	'publish_products'     => false,
  	'read_private_products'   => true,
  	'delete_products'      => false,
  	'delete_private_products'  => false,
  	'delete_published_products' => false,
  	'delete_others_products'  => false,
  	'edit_private_products'   => true,
  	'edit_published_products'  => true,
  	'edit_shop_order'       => true,
      'read_shop_order'       => true,
      'delete_shop_order'      => false,
      'edit_shop_orders'       => true,
  	'edit_others_shop_orders'   => true,
  	'publish_shop_orders'     => false,
  	'read_private_shop_orders'   => true,
  	'delete_shop_orders'      => false,
  	'delete_private_shop_orders'  => false,
  	'delete_published_shop_orders' => false,
  	'delete_others_shop_orders'  => false,
  	'edit_private_shop_orders'   => true,
  	'edit_published_shop_orders'  => true,
    )
  );
  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Ahh sorry for misleading.
  I wrote it wrong. I use a custom Role. It was months ago, I didn’t remember. Sorry for that.
  So I created a custom Role to my warehouse manager to be able to access only limited functions. Can you tell me what capability is needed to run bulk export? Bulk export option appears to him, but if he click on that he gets a “You can not do it” message.
  The URL is: wp-admin/admin-ajax.php?action=order_exporter&method=export_download_bulk_file&export_bulk_profile=now&ids=…

  Thank you,

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Köszi a visszajelzést! Amikor bemásoltam a státuszokat, akkor már gyanús volt, hogy itt a vásárló kavart valamit. Egyébként a rendelés nem “Függőben” állapotba került, hanem “cancelled” állapotba. Nem tudom ennek van e jelentősége.
  Ha jól értem, akkor itt az történt, hogy két fizetési folyamat indult el azonos ID-val, és a második, amit timeout-al ért véget “cancelled”-re billentette a rendelést. Nem akarok okoskodni, de ez ellen talán lehetne védekezni, nem? Mármint ki lehetne egészíteni a kódot ilyen folyamatnak a figyelésével. rád bízom…

  Köszi,

  Thread Starter nattila

  (@nattila)

  Szia!

  Ezeket látom a rendelés mellett.

  1. A felhasználó át lesz irányítva a Barion fizetési oldalára. redirectUrl: “https://secure.barion.com/Pay?id=be3adb9c52734a4ab51953118278b8cf”
  2. A felhasználó át lesz irányítva a Barion fizetési oldalára. redirectUrl: “https://secure.barion.com/Pay?id=e61b89c408ce46c091022666a9fba8e7”
  3. Barion visszahívás. paymentId: “e61b89c408ce46c091022666a9fba8e7”
  4. Sikeres fizetés a Barionon keresztül.
  5. Rendelés állapota Fizetés folyamatban volt, majd Feldolgozás alatt lett.
  6. A rendelés állapota a beállításoknak megfelelően frissítve lett. Rendelés állapota Feldolgozás alatt volt, majd Függőben lett. – Ez itt saját fejlesztésű állapotváltozás
  7. Barion visszahívás. paymentId: “be3adb9c52734a4ab51953118278b8cf”
  8. Fizetési ablak lejárt (a vásárló átkerült a Barion oldalára, de azt fizetés nélkül elhagyta) Rendelés állapota Függőben volt, majd Visszamondva lett.

  Köszi,

  • This reply was modified 1 year ago by nattila.
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 39 total)