Forum Replies Created

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Involutarily, I could try it again with a fresh WP install because I accidentally deleted my WP-SQL database 🙁 But it’s good to try this again 🙂 So, yeah, I still have the exact same problem.

    Might it have something to do with me being Swiss? E.g. book titles I use have Umlauts (äöü) and so on 🙂 You know, I’m wondering if it’s just a few booktitles it can’t process that stall the process.

    Kind regards,
    Marc

    • This reply was modified 2 years, 9 months ago by marcchehab.

    Thank you so much for your support! I’ll send you a message shortly. Kind regards, Marc

    Hey Katie,

    I did both multiple times, used my user or a group to connect, created a new key and checked my citation style (apa) is on that list over at zotero.org. All check out. I also reinstalled different versions of Zotpress. Also, I do see the categories and tags, just the main list of the citations never works.

    The error it throws up is the following:

    http://www.elcontexto.org/wp-admin/admin-ajax.php?action=zpRetrieveViaShort…=&update=false&request_start=0&request_last=0&zpShortcode_nonce=16dbb06f31 Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error)

    Earlier in the console I see the tags/categories being extracted, and they work:

    http://www.elcontexto.org/wp-admin/admin-ajax.php?action=zpRetrieveViaShortcode&api_user_id=1237186&item_type=tags&is_dropdown=true&maxtags=&request_start=0&request_last=0&update=false&zpShortcode_nonce=16dbb06f31

    Kindest regards, Marc

    I have the exact same issue now. WP 4.7.1 and Zotpress 6.1.6. Is that still just a matter of incompatible versions? Kind regards, Marc

    Fatal error: Call to a member function getAll() on a non-object in /home/elcont6/public_html/wp-content/plugins/zotpress/lib/request/request.class.php on line 146

    I tried downgrading the plugin, so far without success (I can’t downgrade WP, I’m afraid 🙁 )

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by marcchehab.

    Short update. An update delays when “.twitter-tweet-error” is applied. Now I use “blockquote.twitter-tweet” instead. Works just as well.

    .blockquote.twitter-tweet {
    margin-bottom:104px;
    }

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)