Forum Replies Created

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 48 total)
  • magicsun

    (@magicsun)

    Thank you for the detailled description!

    1. Hiding a product from shop and search page is a standard option in woocommerce. I’ve already set this. But if people know the direct url they can still visit the page and order the product.

    I rather not use plugins for this sort of things. As i’m only looking to disable the add to card functionality.

    2. I already had set the options exactly as you suggested, but that still allows people so select 3 of each item. They cannot buy them, the “add to cart” button is not active. So that’s good, but it’s weird that they are still able to raise the amount, even when they reached the 3 total already.

    if they have selected 2 of first item, 1 of second for example, then you should not be able to increase the amounts anymore. Right now it’s possible, because the max of 3 of each item has not been reached yet.

    See example: https://snipboard.io/K8SfLA.jpg

    It’s more from a user experience point of view. Right now i’ve added an extra message that if they want to order more sets, they have to individually order them. Otherwise it’s confusing, they can select 2 items of each, but not order. (2 x 3 is also two sets).

    thank you for the response 🙂

    Regards,
    Mirna

    magicsun

    (@magicsun)

    @khungate rest api is enabled.
    Everything works, except it won’t sync.

    When i visit [mysite]/wp-json/mailchimp-for-woocommerce/v1

    I get:
    {"namespace":"mailchimp-for-woocommerce\/v1","routes":{"\/mailchimp-for-woocommerce\/v1":{"namespace":"mailchimp-for-woocommerce\/v1","methods":["GET"],"endpoints":[{"methods":["GET"],"args":{"namespace":{"required":false,"default":"mailchimp-for-woocommerce\/v1"},"context":{"required":false,"default":"view"}}}],"_links":{"self":"https:\/\/www.vanrene.nl\/wp-json\/mailchimp-for-woocommerce\/v1"}},"\/mailchimp-for-woocommerce\/v1\/ping":{"namespace":"mailchimp-for-woocommerce\/v1","methods":["GET"],"endpoints":[{"methods":["GET"],"args":[]}],"_links":{"self":"https:\/\/www.vanrene.nl\/wp-json\/mailchimp-for-woocommerce\/v1\/ping"}},"\/mailchimp-for-woocommerce\/v1\/queue\/work":{"namespace":"mailchimp-for-woocommerce\/v1","methods":["GET"],"endpoints":[{"methods":["GET"],"args":[]}],"_links":{"self":"https:\/\/www.vanrene.nl\/wp-json\/mailchimp-for-woocommerce\/v1\/queue\/work"}},"\/mailchimp-for-woocommerce\/v1\/queue\/work\/force":{"namespace":"mailchimp-for-woocommerce\/v1","methods":["GET"],"endpoints":[{"methods":["GET"],"args":[]}],"_links":{"self":"https:\/\/www.vanrene.nl\/wp-json\/mailchimp-for-woocommerce\/v1\/queue\/work\/force"}},"\/mailchimp-for-woocommerce\/v1\/queue\/stats":{"namespace":"mailchimp-for-woocommerce\/v1","methods":["GET"],"endpoints":[{"methods":["GET"],"args":[]}],"_links":{"self":"https:\/\/www.vanrene.nl\/wp-json\/mailchimp-for-woocommerce\/v1\/queue\/stats"}},"\/mailchimp-for-woocommerce\/v1\/survey\/disconnect":{"namespace":"mailchimp-for-woocommerce\/v1","methods":["POST"],"endpoints":[{"methods":["POST"],"args":[]}],"_links":{"self":"https:\/\/www.vanrene.nl\/wp-json\/mailchimp-for-woocommerce\/v1\/survey\/disconnect"}}},"_links":{"up":[{"href":"https:\/\/www.vanrene.nl\/wp-json\/"}]}}

    Which looks fine, no errors.

    I’ve added this to my wp-config.php

    define('ALTERNATE_WP_CRON' , true );
    define('DISABLE_WP_HTTP_WORKER', true);
    define('MAILCHIMP_USE_CURL', true);

    This starts up the connecting process, makes the rest api error disappear. All the way up to last step: syncing. Then i get this error:

    2019-09-19T19:12:34+00:00 NOTICE sync.started :: Starting Sync :: Thu, Sep 19, 2019 7:12 PM
    2019-09-19T19:12:34+00:00 ERROR mailchimp_woocommerce_rest_api_get ::  :: 
    magicsun

    (@magicsun)

    I get the same error, but only when trying to connect.
    The API-key itself works fine in the mailchimp plugin (not the mailchimp for woocommerce).

    After editing the wp-config.php with this line (found this online):
    define('MAILCHIMP_USE_CURL', true);

    I still get this error:
    Mailchimp says: API Request Error - ::

    Before editing the config file, the error was:
    Mailchimp says: API Request Error - The REST API seems to be disabled on this wordpress site. Please enable to sync data.

    I can’t find where to enable REST API (and i’m pretty sure it’s not disabled).

    ———-

    UPDATE:
    Downgraded to MailChimp for WooCommerce v2.1.11
    So far i’m able to insert all the data (key, sync etc) and it’s now syncing the webshop.

    UPDATE:
    Nevermind, the log file is full of “permission denied” because REST API is not enabled.

    2019-09-16T07:04:20+00:00 ERROR test.rest_api ::  :: Array
    (
        [status] => 403
        [body] => <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
    <html><head>
    <title>403 Forbidden</title>
    </head><body>
    <h1>Forbidden</h1>
    <p>You don't have permission to access /wp-json/mailchimp-for-woocommerce/v1/ping
    on this server.<br />
    </p>
    </body></html>
    
    )
    
    2019-09-16T07:04:20+00:00 ERROR admin@validateCanUseHttpWorker :: The REST API seems to be disabled on this wordpress site. Please enable to sync data.
    2019-09-16T07:08:57+00:00 ERROR test.rest_api ::  :: Array
    (
        [status] => 403
        [body] => <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
    <html><head>
    <title>403 Forbidden</title>
    </head><body>
    <h1>Forbidden</h1>
    <p>You don't have permission to access /wp-json/mailchimp-for-woocommerce/v1/ping
    on this server.<br />
    </p>
    </body></html>
    
    )
    
    2019-09-16T07:08:57+00:00 ERROR admin@validateCanUseHttpWorker :: The REST API seems to be disabled on this wordpress site. Please enable to sync data.
    2019-09-16T07:11:35+00:00 ERROR mailchimp_woocommerce_rest_api_get ::  :: 
    2019-09-16T07:11:35+00:00 ERROR admin@validateCanUseHttpWorker ::  :: 
    2019-09-16T07:13:00+00:00 ERROR mailchimp_woocommerce_rest_api_get ::  :: 
    2019-09-16T07:13:00+00:00 ERROR admin@validateCanUseHttpWorker ::  :: 
    2019-09-16T07:20:26+00:00 ERROR test.rest_api ::  :: Array
    (
        [status] => 403
        [body] => <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
    <html><head>
    <title>403 Forbidden</title>
    </head><body>
    <h1>Forbidden</h1>
    <p>You don't have permission to access /wp-json/mailchimp-for-woocommerce/v1/ping
    on this server.<br />
    </p>
    </body></html>
    
    )
    
    2019-09-16T07:20:26+00:00 ERROR admin@validateCanUseHttpWorker :: The REST API seems to be disabled on this wordpress site. Please enable to sync data.
    2019-09-16T07:23:01+00:00 ERROR test.rest_api ::  :: Array
    (
        [status] => 403
        [body] => <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
    <html><head>
    <title>403 Forbidden</title>
    </head><body>
    <h1>Forbidden</h1>
    <p>You don't have permission to access /wp-json/mailchimp-for-woocommerce/v1/ping
    on this server.<br />
    </p>
    </body></html>
    
    )
    
    2019-09-16T07:23:01+00:00 ERROR admin@validateCanUseHttpWorker :: The REST API seems to be disabled on this wordpress site. Please enable to sync data.
    2019-09-16T07:25:49+00:00 ERROR test.rest_api ::  :: Array
    (
        [status] => 403
        [body] => <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
    <html><head>
    <title>403 Forbidden</title>
    </head><body>
    <h1>Forbidden</h1>
    <p>You don't have permission to access /wp-json/mailchimp-for-woocommerce/v1/ping
    on this server.<br />
    </p>
    </body></html>
    
    )
    
    2019-09-16T07:25:49+00:00 ERROR admin@validateCanUseHttpWorker :: The REST API seems to be disabled on this wordpress site. Please enable to sync data.
    2019-09-16T08:02:46+00:00 ERROR test.rest_api ::  :: Array
    (
        [status] => 403
        [body] => <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
    <html><head>
    <title>403 Forbidden</title>
    </head><body>
    <h1>Forbidden</h1>
    <p>You don't have permission to access /wp-json/mailchimp-for-woocommerce/v1/ping
    on this server.<br />
    </p>
    </body></html>
    
    )
    
    2019-09-16T08:02:46+00:00 ERROR admin@validateCanUseHttpWorker :: The REST API seems to be disabled on this wordpress site. Please enable to sync data.
    2019-09-16T08:10:13+00:00 NOTICE plugin.activation.single_site :: Installing Mailchimp Tables For :: //www.vanrene.nl
    2019-09-16T08:10:13+00:00 NOTICE plugin.activation.single_site :: Installed Mailchimp Tables For :: //www.vanrene.nl
    2019-09-16T08:13:32+00:00 NOTICE sync.started :: Starting Sync :: Mon, Sep 16, 2019 8:13 AM
    • This reply was modified 4 months ago by magicsun. Reason: Tried different solution, not that it fixes the current issue
    • This reply was modified 4 months ago by magicsun.

    For me clicking download still opens in browser.
    The box is unchecked, so how can I make it so that the file is actually downloaded, and not opened?

    Regards,
    Mirna

    Any answer on this perhaps?

    Thanks,

    Regards,
    Mirna

    magicsun

    (@magicsun)

    Hoi,

    Dank je wel.

    Ik had na het posten van de reactie al voor de zekerheid een mail gestuurd met dezelfde info als hierboven.

    Ik wacht het af 🙂

    Groet,
    Mirna

    magicsun

    (@magicsun)

    Goedemorgen,

    Zou ik hier een antwoord op kunnen krijgen asjeblieft?

    Groet,
    Mirna

    Any response to this?

    I see allot of people having issues with the latest update.

    Regards,
    Mirna

    • This reply was modified 8 months, 4 weeks ago by magicsun.
    magicsun

    (@magicsun)

    Use “Custom font” instead:
    https://wordpress.org/plugins/custom-fonts/

    Generate all the needed font files through:
    https://transfonter.org/

    make sure to check all boxes. Then upload them through the upload function of the plugin. Use the name in your CSS (font-family).

    Regards,
    Mirna

    I have the same issue. With ?anything I see the new file.
    But when I go back (not back in browser, but just return to the page with the file on it) it shows the old image.

    Adding ?anything to the page doesn’t do anything.

    Hi,

    Seem to have solved my own problem.

    1. Logged into PHPMyAdmin
    2. wp_redirection_logs showed a new log
    3. Got the name of the item it referred to within the log
    4. Found the item in wp_redirection_items and deleted it.

    Now it’s all back up.

    Even though the settings of the item were correct now, seems that on server level it was still remembering the old incorrect ones.

    Regards,
    Mirna

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by magicsun.

    OK, thank you very much. That is what we would like, to keep the urls the same as they are now picked up by google.

    Thanks for the reply.

    For others who are wondering the same, this is what I did:

    1. I changed static frontpage from “home” to “Shop”
    2. In menu added custom link for “home” and removed the old “home” link.
    3. In menu added custom link for “shop” and removed the old “shop” link.

    Otherwise “home” points to “/home” instead of the actual homepage, because the static frontpage has been changed. And “Shop” points to the new homepage, while it should be /shop (to avoid 404 link).

    • This reply was modified 2 years, 5 months ago by magicsun.

    Not really, order_price is used within the invoice.php template, which refers to:

    $data['order_price'] = $this->order->get_formatted_line_subtotal( $item ); // formatted according to WC settings

    “Formatted according to WC settings” so if basket/checkout is set to excluding tax, the prices are not displayed including, but excluding tax. But I need the prices to be including in the invoice (yeah doesn’t make sense, I know)

    The code works, but only if setting is “including”. It doesn’t ‘force’ the price to be including no matter what the settings are.

    Fixed the item subtotal within emails.
    In Child theme > woocommerce > templates > email > email_order_items.php

    Find this:
    <?php echo $order->get_formatted_line_subtotal( $item ); ?>

    change it into:
    <?php echo $order->get_formatted_line_subtotal( $item, 'total', 'incl' ); ?><small>(incl. BTW)</small>

    That displays the order item total including taxes.

    If anyone has a solution for the Thank you page. For now I think i’ll remove the
    do_action( 'woocommerce_order_items_table', $order );
    from the thankyou.php file, so that it won’t display all the info again. They get it emailed anyway.

    Seems I solved my own “problem”.

    I assumed the email that was send was the “invoice” email, but it’s the “customer-processing-order” email. And that one does match with my emails in my inbox.

    And once I marked that one for “attachment” in my PDF settings within Woocommerce, it also includes the PDF invoice with the emailing.

    Problem solved!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 48 total)