Forum Replies Created

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Thread Starter Craiger

    (@luckisaskill)

    I have this working now. Either you fixed it or toggling off and then back on desktop/tablet and mobile view ended up refreshing things and they show now.

    Thread Starter Craiger

    (@luckisaskill)

    That’s great, thank you very much for the quick reply. I can’t get over how incredible this theme is. I can’t wait for you guys to have your own blocks plugin, right now it’s challenging to make a decision on which blocks to use.

    Thread Starter Craiger

    (@luckisaskill)

    Thank you so much! I was confused and thought these were duplicate settings rather than distinct settings that were managed separate. Now that I have made that adjustment things are working as expected.

    Also, this makes the theme even better as that is yet another way that I can can control the page container on a per post/page basis. This is a really awesome theme.

    Thread Starter Craiger

    (@luckisaskill)

    Love this theme! It’s pretty incredible that I haven’t heard more about it considering:
    1. it has by far the coolest and most unique of any templates I have seen
    2. The theme settings are far more convenient than almost any theme I have ever used.

    One lingering question that I have is with regard to stretching the sections. Typically I don’t stretch sections as I find this causes issues. I also don’t see the demos on the demo site using stretched sections. However, in order for me to get the imported content to look right I need to stretch every section in elementor. Any thoughts as to what I am doing wrong or how I might have misconfigured my settings?

    Thread Starter Craiger

    (@luckisaskill)

    It works, I believe my inability to see the demos was related to it being a dev site. I was able to import them on a different install. Now that I have done so I often have to stretch the sections and use negative margin to get them to be flush with the header, is there a customizer or page setting i have wrong?

    Craiger

    (@luckisaskill)

    Really great plugin, thanks for creating it! I have tried a couple of times to subscribe using different email addresses and I have not gotten any emails to confirm my subscription or received any of the upgrades that you get from subscribing. Am I doing something wrong or is your website maybe not sending emails right now?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)